Підвищений попит на піцу привів до того, що практично на кожній вулиці великого міста з'являються заклади громадського харчування, які пропонують цю страву. На перший погляд здається, що у приготуванні немає нічого складного. Буквально кожен може зробити тісто, соус і додати кілька видів начинки. В результаті наче гриби ростуть нові піцерії, які намагаються завоювати любов відвідувачів за допомогою цієї нехитрої, але популярної страви. Але чи дійсно ця стратегія працює? Дізнаємося, чи доцільно відкривати піцерію.
Що таке італійська піца
Італійці на перше місце ставлять не рецепт, а якість інгредієнтів. Для них більш важливими є смак, аромат і в підсумку — задоволення, яке можна отримати після трапези. Саме тому, якщо є бажання замовити піцу, яка приготована за італійською технологією, необхідно вибирати ресторан, який:
Всім цим критеріям відповідає ресторан смачної їжі «Ікура». Досвідчені кухарі не тільки пропонують автентичну піцу, але і регулярно розширюють меню іншими стравами для корисного і швидкого тамування голоду.
Чи варто робити упор на піцу
Безсумнівно, ця страва італійської кухні може бути в меню. Однак, щоб гідно конкурувати з іншими гравцями ринку, необхідно працювати не тільки над асортиментом, але й над рівнем обслуговування. Уже після першого замовлення клієнт розуміє, чи варто повертатися до цього закладу або краще пошукати інший.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...