Італійська піца: чудова можливість або пастка для ресторану?

Підвищений попит на піцу привів до того, що практично на кожній вулиці великого міста з'являються заклади громадського харчування, які пропонують цю страву. На перший погляд здається, що у приготуванні немає нічого складного. Буквально кожен може зробити тісто, соус і додати кілька видів начинки. В результаті наче гриби ростуть нові піцерії, які намагаються завоювати любов відвідувачів за допомогою цієї нехитрої, але популярної страви. Але чи дійсно ця стратегія працює? Дізнаємося, чи доцільно відкривати піцерію.

Що таке італійська піца

Італійці на перше місце ставлять не рецепт, а якість інгредієнтів. Для них більш важливими є смак, аромат і в підсумку — задоволення, яке можна отримати після трапези. Саме тому, якщо є бажання замовити піцу, яка приготована за італійською технологією, необхідно вибирати ресторан, який:

  1. Пропонує класичні варіанти, наприклад, «4 Сира», «Маргарита», «Неаполітана», «4 Сезони» та ін.
  2. Регулярно додає в меню нові позиції. Класичні страви — це добре, але набагато краще, коли є можливість не обмежувати себе і спробувати новинку.
  3. Використовує добірні інгредієнти. В італійському варіанті в одній страві не може бути більше ніж 5 продуктів.
  4. Дотримується пропорції і класичної технології приготування.
  5. Суворо стежить за рівнем обслуговування і пропонує приємні бонуси.

Всім цим критеріям відповідає ресторан смачної їжі «Ікура». Досвідчені кухарі не тільки пропонують автентичну піцу, але і регулярно розширюють меню іншими стравами для корисного і швидкого тамування голоду.

Чи варто робити упор на піцу

Безсумнівно, ця страва італійської кухні може бути в меню. Однак, щоб гідно конкурувати з іншими гравцями ринку, необхідно працювати не тільки над асортиментом, але й над рівнем обслуговування. Уже після першого замовлення клієнт розуміє, чи варто повертатися до цього закладу або краще пошукати інший.

Експерти назвали найкорисніший спосіб приготування яєць

вівторок, 21 травень 2024, 18:12

Яйця можна зустріти практично в кожному списку корисних продуктів: вони сповнені білка, вітамінів, мінералів та корисних жирів. . Проте, багато дієтологів дотримуються думки, що неправильно приготовані яйця не тільки не корисні для організму, але і мож...

Переможці холестерину: як таблетки змінюють ваше здоров'я

вівторок, 21 травень 2024, 18:02

Коли мова йде про здоров'я серця, боротьба з високим рівнем холестерину стає однією з ключових складових. Та що робити, якщо здоровий спосіб життя не допомагає досягти нормального рівня? Одним із найефективніших методів контролю холестерину є таблетки,...