Макарони легко переварити, але й тверді не дуже апетитні, коли вони липнуть до зубів. Здається, що все за інструкцією з пакування, проте постійно щось не вдається. Почнімо з того, що треба вибирати якісні вироби. Вони краще зберігають форму. Результат приготування більш очікуваний, передають Патріоти України.
Італійці найкращі, коли мова йде про макаронні вироби: спагеті, канелоні, фарфале та багато інших різновидів. Найперше правило — макарони потрібно відварювати в великій кількості води. Так менша ймовірність, що вони злипнуться.
Вода повинна бути достатньо солоною. На 1 л води кладуть варитися 100 г макаронних виробів. А солі додають 0,5 ст.л. Італійські шеф-кухарі рекомендують використовувати морську. Дуже простий лайфхак — олія, яку треба додати в воду. Буквально одна ложка, а ефект відмінний. Ще й смак покращується.
Деякі продукти можуть підвищувати ризик розвитку раку, особливо при їх надмірному вживанні. Вони можуть містити канцерогени — речовини, які сприяють розвитку ракових клітин. Ось кілька груп продуктів, які, згідно з науковими дослідженнями, можуть збіль...
Відмова від газованої води може мати кілька позитивних ефектів на здоров'я, оскільки газовані напої часто містять багато цукру, кислоти та штучних добавок. Ось що може статися, якщо ви відмовитесь від газованої води, передають Патріоти України. Газован...