Італійські секрети: Як ідеально відварити макарони, від яких у захваті будуть всі

Макарони легко переварити, але й тверді не дуже апетитні, коли вони липнуть до зубів. Здається, що все за інструкцією з пакування, проте постійно щось не вдається. Почнімо з того, що треба вибирати якісні вироби. Вони краще зберігають форму. Результат приготування більш очікуваний, передають Патріоти України.

Італійці найкращі, коли мова йде про макаронні вироби: спагеті, канелоні, фарфале та багато інших різновидів. Найперше правило — макарони потрібно відварювати в великій кількості води. Так менша ймовірність, що вони злипнуться.

Вода повинна бути достатньо солоною. На 1 л води кладуть варитися 100 г макаронних виробів. А солі додають 0,5 ст.л. Італійські шеф-кухарі рекомендують використовувати морську. Дуже простий лайфхак — олія, яку треба додати в воду. Буквально одна ложка, а ефект відмінний. Ще й смак покращується.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...