Макарони легко переварити, але й тверді не дуже апетитні, коли вони липнуть до зубів. Здається, що все за інструкцією з пакування, проте постійно щось не вдається. Почнімо з того, що треба вибирати якісні вироби. Вони краще зберігають форму. Результат приготування більш очікуваний, передають Патріоти України.
Італійці найкращі, коли мова йде про макаронні вироби: спагеті, канелоні, фарфале та багато інших різновидів. Найперше правило — макарони потрібно відварювати в великій кількості води. Так менша ймовірність, що вони злипнуться.
Вода повинна бути достатньо солоною. На 1 л води кладуть варитися 100 г макаронних виробів. А солі додають 0,5 ст.л. Італійські шеф-кухарі рекомендують використовувати морську. Дуже простий лайфхак — олія, яку треба додати в воду. Буквально одна ложка, а ефект відмінний. Ще й смак покращується.
Ми всі робимо помилки, але деякі з них можуть серйозно вплинути на наше майбутнє. Є певні звички і рішення, які можуть повністю змінити хід нашого життя, якщо ми не звертаємо на них увагу. Дізнайтесь, які помилки можуть стати руйнівними для вашого житт...
17 вересня за новим церковним календарем (30 вересня за старим) - день пам'яті святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. За старим календарним стилем - день пам'яті священномученика Вавила, єпископа Великої Антіохії, і з ним трьох отроків, а т...