Ювелірні тренди: чим прикрасити шию у 2023 році?

Вже скоро час замовлення подарунків на Новий рік, а отже представницям прекрасної статі потрібно дізнатися тренди, що пануватимуть у ювелірній сфері на наступний модний сезон. Дуже актуальними залишаються шийні прикраси — ланцюжки та підвіски Minimal. Тому ми розглянемо, які види намист варто замовити, що бути стильною та неповторною.

Перли, і ще раз перли

У 2023 тренд на перли буде посилюватися. Вони ніколи не зникали, і за останні кілька років ми бачили кілька його ітерацій. Від класики до модерна ювеліри продовжують вигадувати нові та різні способи додати перли в дизайн прикрас.
Шукайте намиста з перлами унікальної форми та кольору, а також з блискучими металевими вставками.

Романтичний тренд

Підвіски у вигляді сердець знову на піку популярності. Маленькі та великі, із інкрустацією камінням чи кольоровою емаллю, вони безперечно ідеально впишуться в жіночий гардероб. У мінімалістичному дизайні підвіски-серця стануть гарним доповненням до повсякденного образу. Якщо ж бажаєте більш урочистої прикраси, підбирайте колір вставки до відтінку своїх очей.

Діамантова розкіш

Якщо ви хочете виглядати дорого, придбайте намисто або чокер з діамантами. Прості та елегантні, подібні прикраси — це вічна класика. Вони пропонують легку витонченість та несподівану універсальність, легко переходячи від елегантних образів до щоденних. Замість того, щоб зберегти діамантове кольє виключно для вечірніх подій, доповніть ним улюблені речі, такі як простий светр з круглим декольте або біла сорочка з джинсами.

Небесні акценти

Цього року створіть неземний образ із небесними підвісками та ланцюгами, натхненними сонцем, місяцем та зірками. А це означає, що ви маєте звернути увагу на прикраси з дизайном у вигляді небесних тіл. Вони безперечно стануть стильною родзинкою вашого образу та допоможуть продемонструвати власну індивідуальність та гарний ювелірний смак.

Вишуканий мінімалізм

Прикраси у лаконічному дизайні та з мінімумом декору б'ють усі рекорди по популярності та трендовості. І це не дивно, адже попри простоту, вони виглядають просто неймовірно. До того ж мінімалістичні ланцюжки ідеально доповнять більшість образів — від буденних до урочистих. А найкраще вони виглядають багатошаровими. Тож гайда за ювелірними обновами! Або ж починайте писати новорічного листа з побажаннями щодо подарунків :)

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...