Секрет стрункості не в дієтах, а в черговості страв! Дослідники Стенфордського університету з’ясували, що як саме ми їмо - не менш важливо, ніж що саме, передають Патріоти України.
В експерименті за участі 55 людей учені довели: якщо перед вживанням вуглеводів (як-от рис, картопля чи хліб) з’їсти білок (наприклад, яйця) або клітковину (овочі), можна значно зменшити стрибок цукру в крові.
А це означає менше нападів голоду, менше перекусів — і, як наслідок, менше зайвих кілограмів! «Їжте салат або бургер перед смаженою картоплею», — радить професор Майкл Снайдер, один з авторів дослідження.А ось жири (наприклад, вершкові) не знижують рівень цукру, але уповільнюють його підйом, що теж може бути корисним.
Результати особливо обнадійливі для здорових людей, але навіть у тих, хто має переддіабет, черговість страв впливає на метаболізм.
Переосмислити порядок прийому їжі — найпростіший спосіб покращити здоров’я без радикальних дієт і стресу для організму. Замість "менше їсти" — їж правильно! Спочатку яйце, потім рис. Салат перед пастою. І — прощавай, ненависний жирок!
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...