
Нове дослідження доводить: яйця - це не просто джерело білка, а справжній захисник від старіння і серцево-судинних захворювань, передають Патріоти України.
Вчені виявили, що споживання яєць від одного до шести разів на тиждень знижує ризик смерті від хвороб серця майже на 30%, а загальний ризик смертності — на 17%.
Це відкриття особливо важливе для людей віком понад 70 років, які прагнуть залишатися здоровими, сильними та активними. Дослідники наголошують: не так важлива кількість яєць, як їх регулярність у раціоні. Розподіл споживання протягом тижня дає найкращий ефект, на відміну від одноразового вживання великої кількості.
Яйця багаті на високоякісний білок, холін для підтримки мозку, вітаміни B12, A, D і K2, які сприяють енергійному обміну і довголіттю. Фахівці радять не перевищувати споживання понад шість яєць на тиждень, адже додаткової користі це не дає.
Таким чином, регулярне помірне вживання яєць може стати вашим простим і доступним способом підтримати здоров’я серця і продовжити життя.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...