Про користь помідорів говорять давно, але справжній ефект з’являється тоді, коли їх поєднують з оливковою олією. Така комбінація підтримує серце, очищує кишківник і покращує стан шкіри. Усе завдяки лікопену - потужному антиоксиданту, який міститься в томатах, передають Патріоти України.
Ці вітаміни розчиняються в жирах, тому олія допомагає організму їх краще засвоювати.
Цей дует:
Помідори — низькокалорійні (лише 20 ккал на 100 г), але дуже поживні. А оливкова олія, хоч і додає калорій, є джерелом так званих "здорових жирів", які не варто боятися.
Їж помідори з олією на сніданок або вечерю, додавай у салати, закуски чи просто як легку перекуску — твій організм швидко віддячить здоров’ям і красою.
Банани – вибагливі фрукти, які при неправильному зберіганні дуже швидко псуються. Найпоширеніша помилка, яку допускають господарі, - зберігання їх у холодильнику. Хоча це здається логічним, насправді холод негативно впливає на ці тропічні плоди, переда...
Найкращий час для спостереження за метеоритним дощем - ранні години перед світанком, коли місяць знаходиться низько над горизонтом. Метеорний потік Персеїди - одне з найкрасивіших і найвідоміших явищ нічного неба Північної півкулі, який радує землян ко...