Капніть пару крапель цього засобу, і на капусті зовсім не буде шкідників - ні попелиці, ні совок, ні довгоносиків (відео)

Багато дачників регулярно висаджують на грядках капусту, сподіваючись зібрати згодом рясний урожай. Але, на жаль, часто капустяна попелиця, хрестоцвіті блішки, капустяний довгоносик, капустяна совка, капустяна муха та інші шкідники можуть повністю знищити його дозрівання, передають Патріоти України.

Якщо, звичайно, нічого не робити. Але що зробити для того, щоб відбити у шкідників полювання навіть наближатися до рослин? Автори одного з youtube-каналів вважають, що нашим завданням мають стати зусилля, спрямовані на те, щоб «заплутати шкідників», адже вони знаходять капусту по запаху.

Тому варто купити будь-яку ефірну олію, яка коштує не дуже дорого. Це може бути лаванда, ялиця, апельсин, м'ята, розмарин, а також ефірні олії лимона та кедра. Про приготування розчину для відлякування шкідників дивіться на відео.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...