Карантин так карантин: Святкуємо вдома, або Смачний шашлик у духовці за годину (відео)

Як швидко приготувати м'ясо, як на багатті.

Раз вже в цьому році нам доведеться провести травневі свята вдома, варто подумати про святкове меню, передають Патріоти України.

У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати вдома смачний і ароматний шашлик, який вийде нічим не гіршим за звичайний.

Отже, вам знадобляться такі продукти: м'ясо для шашлику (1 кг), цибуля ріпчаста (3 шт.), вода мінеральна (300 мл), сіль і перець (за смаком), чорнослив (пару штук для аромату).

Крок 1: Для початку потрібно промити м'ясо і нарізати його на шматки середнього розміру.

Крок 2: Цибулю потрібно почистити і нарізати кружечками і додати до м'яса.

Крок 3: Додати спеції і гарненько пром'яти м'ясо руками.

Крок 4: Залити м'ясо зі спеціями мінеральною водою і дати настоятися хоча б 30 хвилин.

Крок 5: Деко застелити фольгою і змастити невеликою кількістю олії. Викласти на нього м'ясо, гарненько пром'яти руками кожен шматочок. Викласти зверху цибулю.

Крок 6: Чорнослив нарізати на кілька шматочків і розкласти шматочки між м'ясом. Це додасть аромат копчення, як ніби шашлик готувався на багатті.

Крок 7: Відправити шашлик в духовку на 30-40 хвилин при температурі 200 градусів. Кожні 15 хвилин слід перевертати м'ясо, щоб воно рівномірно готувалося.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

четвер, 25 квітень 2024, 15:14

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...