
Авокадо, банани та шпинат можуть врятувати серце - так стверджують науковці з Копенгагенської університетської лікарні. Їхнє дослідження показало: підвищене споживання калію здатне знизити ризик серцевої недостатності, аритмії та навіть смерті майже на 25%, Патріоти України.
У дослідженні за участю 1200 пацієнтів із кардіоімплантами половині з них допомогли збільшити вміст калію в раціоні. Результати вражають: у групі збагаченій калієм на 24% менше було випадків серцевих нападів, госпіталізацій та смертей. Професор Геннінг Бундгаард наголосив:
«Підвищене споживання калію може бути корисним не лише для пацієнтів із хворобами серця, а й для всіх нас. Наш організм еволюціонував на калійній дієті — з фруктів та овочів, а зараз ми споживаємо забагато натрію через перероблені продукти».
Часом ми відчуваємо втому навіть після повноцінного відпочинку. Причина може бути у звичках, які щодня "висмоктують2 вашу енергію. Експерти радять звернути увагу на такі моменти, передають Патріоти України. Нескінченне прокручування стрічки та порівнян...
Сир вважається одним із найпопулярніших продуктів у щоденному раціоні, однак не кожен із них справді натуральний. У гонитві за низькою ціною або тривалим терміном зберігання виробники часто додають замінники, що роблять продукт штучним за складом і сма...