Кар’єрист чи мрійник? Оберіть двері на картинці - і дізнайтеся, які ви насправді

Простий і яскравий тест допоможе дізнатися про себе нове. Все, що вам потрібно зробити - це вибрати із запропонованих дверей ті, в які ви б увійшли без коливань, передають Патріоти України. А тепер час дізнатися результат.

Двері 1

Якщо двері, в які ви б увійшли без коливань, під номером один, значить, ви вмієте радіти життю. Ви весела й життєрадісна людина, яка, безумовно, вміє радіти життю! Ви знаєте, як отримати задоволення від життя. Любите смачну їжу, пригоди, подорожі. І, швидше за все, у вас багато друзів і приятелів.

Двері 2

В другі двері увійшов би кар’єрист. Людина, що вибрала ці двері, точно знає, як домогтися поставленої мети. Вона успішна в роботі і її поважають колеги. Але, тому, хто обрав ці двері, не зайвим буде подумати, а дійсно робота – це все, що ви хочете отримати від життя?

Двері 3

Двері під номером три говорять про те, що ви винахідлива, хоча часто живете в світі фантазій. Така людина ніколи не буде нудьгувати, навіть залишаючись на самоті. Також це досить таки артистичні люди.

Двері 4

Четверті двері вибирають творчі люди. Нерідко вони схильні до зайвого драматизму. У цих людей багато друзів, однак, незважаючи на всю свою дружність, потаємними переживаннями такі особистості не діляться, воліючи виливати їх у творчості.

Двері 5

Двері під номером п’ять вибере активна і зайнята людина. ЇЇ день розпланований і забитий по хвилинах. Людина проживає своє життя наповнено, продуктивно, отримуючи від нього все. Але якщо ви вибрали ці двері, задумайтеся, а чи вмієте ви розслабитися? Іноді не зайвим буде зробити паузу і дозволити собі годину відпочити або присвятити час веселощам.

Двері 6

В шості двері увійдуть зібрані та впевнені у собі люди. Їм важливо справити хороше враження, тому вони дуже уважні до деталей. Цікаво, що у цих людей часто в будинку панує хаос і безлад. Якщо ви вибрали ці двері, пам’ятайте, що гарне перше враження – це важливо, але постійно про це думати досить утомливо. Тому не забувайте іноді розслабитися і подумати, чого б ви хотіли насправді?

Двері 7

Сьомі двері – фаворит у сентиментальних і чуттєвих особистостей. Вони однолюби і цінують сім’ю понад усе. Турбота про будинок, близьких і друзів дуже важлива для такої людини. Але якщо це ваші двері, не забувайте іноді і про себе, адже, насамперед, це ваше життя.

Двері 8

У восьмі двері входять яскраві особистості. Це веселі люди, які легко знаходять спільну мову з оточуючими. Але, як це не парадоксально, досить часто у них занижена самооцінка і вони приділяють багато уваги тривіальним речам. Варто було б навчитися по-справжньому цінувати себе. І ще, складно назвати того, хто обрав ці двері організованою людиною.

Двері 9

Ці люди вміють цінувати дрібниці, радіти тому, що мають, а для щастя їм потрібно мало. Можна сказати, що у них «золоті руки», які з легкістю виконують будь-яку роботу, будь то ремонт, вироби, в’язання, лагодження. Цій людині не складно догодити і їй дійсно подобається робити іншим приємне. Але задумайтеся і про себе, адже іноді можна дозволити надмірності, щоб побалувати себе.

Двері 10

Десяті двері вибере врівноважена людина, яка понад усе цінує стабільність. Ці люди керуються правилом “сім разів відміряй – один відріж». Необачні і необдумані вчинки – це не про них. Зайвого собі вони не дозволять, тільки те, що дійсно необхідно. Для такої людини важливо відчувати свій комфорт і безпеку в усіх сферах життя. Той, хто обрав ці двері не схильний навантажувати своїми проблемами оточуючих. Нерідко має таємну мету, ідею, яку так і не втілив у життя. Однак пам’ятайте, немає нічого поганого в тому, щоб іноді розраховувати на допомогу і підтримку близьких вам людей.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...