Найскладніше готувати стару картоплю, що вже втратила свій смак. Але його ще можна повернути. Для цього достатньо під час варіння додати у воду 1 ч.л. оцту, 3 зубчики часнику та лавровий лист. Картопля стане смачною. Але не забудьте після приготування витягнути лавровий листок — інакше він може надати страві гіркого присмаку.
Страви з картоплі, яка потемніла, мають невиграшний зовнішній вигляд. Щоб сирий коренеплід не потемнів, його необхідно розмішати з невеликою кількістю молока. На 10 великих картоплин буде достатньо всього 50 мл молока.
Смак та аромат картопляного пюре можна покращити. Для цього його краще збивати вручну, а не міксером. Кухонний гаджет лише допоможе зробити пюре пишним, але не збереже його смаку.
Професійні кухарі не рекомендують користуватися алюмінієвою фольгою під час запікання деяких страв у духовці, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фольга – це незамінний помічник у приготуванні страв для кожної господині. Її част...
Хоча хвороби серця залишаються однією з головних причин смертності у світі, проте їх все ж можна запобігти. Зокрема, обмежте споживання алкоголю, контролюйте тиск та рівень холестерину, а також ведіть активний спосіб життя, обираючи здорову їжу, Патріо...