
Найскладніше готувати стару картоплю, що вже втратила свій смак. Але його ще можна повернути. Для цього достатньо під час варіння додати у воду 1 ч.л. оцту, 3 зубчики часнику та лавровий лист. Картопля стане смачною. Але не забудьте після приготування витягнути лавровий листок — інакше він може надати страві гіркого присмаку.
Страви з картоплі, яка потемніла, мають невиграшний зовнішній вигляд. Щоб сирий коренеплід не потемнів, його необхідно розмішати з невеликою кількістю молока. На 10 великих картоплин буде достатньо всього 50 мл молока.
Смак та аромат картопляного пюре можна покращити. Для цього його краще збивати вручну, а не міксером. Кухонний гаджет лише допоможе зробити пюре пишним, але не збереже його смаку.
Важко уявити різдвяне меню без вареників – ця страва обов’язково присутня на святвечірньому столі. Але приготувати ідеальні вареники непросто: секрет у гнучкому та тонкому тісті, для якого потрібне правильне борошно, передають Патріоти України. Кулінар...
Техніка невидимої армії - один із улюблених трюків маніпуляторів, зокрема нарцисів. Вона дозволяє їм будувати власну вигадану реальність та змушує жертву погоджуватися на їхні умови, використовуючи ілюзію соціального тиску, передають Патріоти України. ...