
Найскладніше готувати стару картоплю, що вже втратила свій смак. Але його ще можна повернути. Для цього достатньо під час варіння додати у воду 1 ч.л. оцту, 3 зубчики часнику та лавровий лист. Картопля стане смачною. Але не забудьте після приготування витягнути лавровий листок — інакше він може надати страві гіркого присмаку.
Страви з картоплі, яка потемніла, мають невиграшний зовнішній вигляд. Щоб сирий коренеплід не потемнів, його необхідно розмішати з невеликою кількістю молока. На 10 великих картоплин буде достатньо всього 50 мл молока.
Смак та аромат картопляного пюре можна покращити. Для цього його краще збивати вручну, а не міксером. Кухонний гаджет лише допоможе зробити пюре пишним, але не збереже його смаку.
Маєте час на перерву та розваги? Погляньте на фото з шістьма чашками кави та протягом 3 секунд оберіть ту, яку б найбільше хотіли випити. Ваш вибір може багато розповісти про вашу особистість, передають Патріоти України. Пояснення вибору кави:. Застере...
Маленькі металеві заклепки на джинсах - це не лише декоративний елемент. Вони мають практичне походження, яке сягає 19 століття, передають Патріоти України. Тоді джинси були робочим одягом для шахтарів та працівників, і кишені швидко зношувалися від ва...