
Більшість із нас купує картоплю у пластикових пакетах, але саме це може скорочувати термін її зберігання. Експерти радять одразу після покупки дістати картоплю з пакету та перекласти у паперовий мішок, сітку або кошик - так забезпечується краща циркуляція повітря, передають Патріоти України.
Пластикові пакети затримують вологу, створюючи сприятливе середовище для проростання і псування. Окрім цього, варто зберігати картоплю в прохолодному, темному і сухому місці, далеко від цибулі та фруктів, які виділяють газ етилен і сприяють швидшому дозріванню. Правильне зберігання — це секрет, як продовжити свіжість картоплі на кілька місяців і зекономити гроші на покупках.
Червона ікра - дуже смачний і корисний продукт суперфуд, багатий на легкозасвоюваний білок, омега-3 жирні кислоти, вітаміни (A, D, E, групи B) і мінерали (йод, цинк, фосфор, залізо), які зміцнюють імунітет. Червону ікру можна їсти як самостійну страву,...
Різдво швидко наближається, а це означає, що варто задуматися про святкове меню. Риба завжди є однією з головних страв у польських домівках у цю пору року. Секрет правильного приготування полягає в тому, щоб зробити її ніжною всередині та хрусткою зовн...