Інгредієнти:
Картоплю очистити від шкірки, добре вимити під проточною водою. Гострим ножем розрізати бульби на пластини товщиною 0,5 - 0,7 мм. Потім кожен кружок порізати на довгі брусочки. Намагайтеся, щоб скибочки картоплі були однаковими з усіх боків по товщині.
Складіть нарізану картоплю на друшляк і промийте під струменем проточної води. Струсіть зайву рідину, перекладіть скибочки в окрему миску. У глибоку сковороду або сотейник налийте рослинну олію без запаху. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
У кипляче масло викладайте частинами картоплю. Смажте 10 хвилин до появи рум'яної скоринки. Потім дістаньте брусочки за допомогою шумівки, розкладіть на паперових рушниках або чистому кухонному рушникові. Це необхідно, щоб прибрати надлишки жиру.
Коли картопля буде готова, її можна посолити і додати улюблені спеції. Подавати можна з соусами як окрему страву, а можна запропонувати гостям як гарнір до основного блюда. Приємного апетиту!
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...