Інгредієнти:
Картоплю очистити від шкірки, добре вимити під проточною водою. Гострим ножем розрізати бульби на пластини товщиною 0,5 - 0,7 мм. Потім кожен кружок порізати на довгі брусочки. Намагайтеся, щоб скибочки картоплі були однаковими з усіх боків по товщині.
Складіть нарізану картоплю на друшляк і промийте під струменем проточної води. Струсіть зайву рідину, перекладіть скибочки в окрему миску. У глибоку сковороду або сотейник налийте рослинну олію без запаху. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
У кипляче масло викладайте частинами картоплю. Смажте 10 хвилин до появи рум'яної скоринки. Потім дістаньте брусочки за допомогою шумівки, розкладіть на паперових рушниках або чистому кухонному рушникові. Це необхідно, щоб прибрати надлишки жиру.
Коли картопля буде готова, її можна посолити і додати улюблені спеції. Подавати можна з соусами як окрему страву, а можна запропонувати гостям як гарнір до основного блюда. Приємного апетиту!
Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...
Кімнатні рослини є природними очищувачами повітря, які можуть допомогти позбавити ваш будинок від забруднюючих речовин, таких як вуглекислий газ, який з часом накопичується до нездорового рівня, передають Патріоти України. Британський експерт із садівн...