Інгредієнти:
Картоплю очистити від шкірки, добре вимити під проточною водою. Гострим ножем розрізати бульби на пластини товщиною 0,5 - 0,7 мм. Потім кожен кружок порізати на довгі брусочки. Намагайтеся, щоб скибочки картоплі були однаковими з усіх боків по товщині.
Складіть нарізану картоплю на друшляк і промийте під струменем проточної води. Струсіть зайву рідину, перекладіть скибочки в окрему миску. У глибоку сковороду або сотейник налийте рослинну олію без запаху. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
У кипляче масло викладайте частинами картоплю. Смажте 10 хвилин до появи рум'яної скоринки. Потім дістаньте брусочки за допомогою шумівки, розкладіть на паперових рушниках або чистому кухонному рушникові. Це необхідно, щоб прибрати надлишки жиру.
Коли картопля буде готова, її можна посолити і додати улюблені спеції. Подавати можна з соусами як окрему страву, а можна запропонувати гостям як гарнір до основного блюда. Приємного апетиту!
У деяких жінок під час менструацій можуть виникати перепади настрою та з’являється сильний потяг до некорисної їжі. Варто знати, що їсти перед ПМС, щоб уникнути такого. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє, як продукти впливають на перебіг менструаці...
Якщо ви помітили, що листя в розсади починає втрачати зелений колір, а натомість стає жовтим, це може означати, що вона має захворювання хлороз. І впоратися з ним без додаткових знань не так просто, передають Патріоти України. Хлороз спершу призводить ...