Картопля по-селянськи не поступається за смаком і популярністю багатьом вишуканим стравам. Цей делікатес є в меню багатьох фаст-фудів і ресторанів, але приготувати смачну картоплю можна і вдома, передають Патріоти України.
Це не займе багато часу і сил, а задоволення ви отримаєте неймовірне. Ароматну і ніжну картоплю по-селянськи можна подавати з будь-яким салатом, м'ясом, або як самостійну страву.
Спочатку оберіть для цієї страви картоплю. Це мають бути витягнуті картоплини, приблизно однакові за розміром. Промиваємо за допомогою губки нашу картоплю і розрізаємо кожну на 6-8 частин.
Викладаємо шматочки у форму для запікання. Солимо й додаємо спеції. Збризкуємо картоплю олією і гарненько перемішуємо. Картоплю потрібно добре обваляти в спеціях і олії, щоб він при запіканні покрився скоринкою.
Відправляємо картопля по-селянськи в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів. Залишаємо випікатися на 50 хвилин. Хвилин через 20 картоплю потрібно перевернути і перевірити, щоб вона не пригоріла.
При бажанні в картоплю можна додати цибулю, нарізану кільцями. Подавати страву варто гарячою, тільки з духовки. Саме така ароматна картопля підкорить всіх гостей своїм смаком! Насолоджуйтесь! Смачного!
Домашня консервація - це популярний спосіб зберегти овочі, фрукти та ягоди на зиму, але що робити, якщо взимку температура в погребі падає нижче нуля? Чи може консервація "переморозитися", і як це позначиться на її смаку, консистенції та безпеці? РБК-У...
У деяких жінок під час менструацій можуть виникати перепади настрою та з’являється сильний потяг до некорисної їжі. Варто знати, що їсти перед ПМС, щоб уникнути такого. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє, як продукти впливають на перебіг менструаці...