Картопля по-селянськи не поступається за смаком і популярністю багатьом вишуканим стравам. Цей делікатес є в меню багатьох фаст-фудів і ресторанів, але приготувати смачну картоплю можна і вдома, передають Патріоти України.
Це не займе багато часу і сил, а задоволення ви отримаєте неймовірне. Ароматну і ніжну картоплю по-селянськи можна подавати з будь-яким салатом, м'ясом, або як самостійну страву.
Спочатку оберіть для цієї страви картоплю. Це мають бути витягнуті картоплини, приблизно однакові за розміром. Промиваємо за допомогою губки нашу картоплю і розрізаємо кожну на 6-8 частин.
Викладаємо шматочки у форму для запікання. Солимо й додаємо спеції. Збризкуємо картоплю олією і гарненько перемішуємо. Картоплю потрібно добре обваляти в спеціях і олії, щоб він при запіканні покрився скоринкою.
Відправляємо картопля по-селянськи в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів. Залишаємо випікатися на 50 хвилин. Хвилин через 20 картоплю потрібно перевернути і перевірити, щоб вона не пригоріла.
При бажанні в картоплю можна додати цибулю, нарізану кільцями. Подавати страву варто гарячою, тільки з духовки. Саме така ароматна картопля підкорить всіх гостей своїм смаком! Насолоджуйтесь! Смачного!
Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...
Кімнатні рослини є природними очищувачами повітря, які можуть допомогти позбавити ваш будинок від забруднюючих речовин, таких як вуглекислий газ, який з часом накопичується до нездорового рівня, передають Патріоти України. Британський експерт із садівн...