Картопля по-селянськи не поступається за смаком і популярністю багатьом вишуканим стравам. Цей делікатес є в меню багатьох фаст-фудів і ресторанів, але приготувати смачну картоплю можна і вдома, передають Патріоти України.
Це не займе багато часу і сил, а задоволення ви отримаєте неймовірне. Ароматну і ніжну картоплю по-селянськи можна подавати з будь-яким салатом, м'ясом, або як самостійну страву.
Спочатку оберіть для цієї страви картоплю. Це мають бути витягнуті картоплини, приблизно однакові за розміром. Промиваємо за допомогою губки нашу картоплю і розрізаємо кожну на 6-8 частин.
Викладаємо шматочки у форму для запікання. Солимо й додаємо спеції. Збризкуємо картоплю олією і гарненько перемішуємо. Картоплю потрібно добре обваляти в спеціях і олії, щоб він при запіканні покрився скоринкою.
Відправляємо картопля по-селянськи в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів. Залишаємо випікатися на 50 хвилин. Хвилин через 20 картоплю потрібно перевернути і перевірити, щоб вона не пригоріла.
При бажанні в картоплю можна додати цибулю, нарізану кільцями. Подавати страву варто гарячою, тільки з духовки. Саме така ароматна картопля підкорить всіх гостей своїм смаком! Насолоджуйтесь! Смачного!
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...