Ідеальна картопля по-селянськи має виходити дуже хрусткою та золотистою. Той овоч, який стає м'яким і сірим, не викликає ніякого захвату. Тому якщо у вас постійно другий варіант – ви забуваєте про один важливий компонент, передають Патріоти України.
Ідея приготування хрусткої картоплі по-селянськи опублікована на сторінці фудблогерки Поліни з ніком polli_cooking в Instagram. За цією технологією перед випіканням картоплю потрібно присипати крохмалем.
Спосіб приготування:
1. Картоплю добре помити.
2. Поділити навпіл та нарізати скибочками.
3. Перекласти в каструлю.
4. Залити водою та поставити на вогонь.
5. Довести до кипіння та готувати ще 5 хвилин.
6. Злити воду та перекласти картоплю в миску.
7. Посолити, додати спеції до картоплі.
8. Додати крохмаль та все добре перемішати.
9. Викласти картоплю на застелене пергаментом деко та відправити в попередньо розігріту до 220 градусів духовку.
10. Перші 15 хвилин випікати в режимі верх-низ без конвекції, останні 5 хвилин випікати з конвекцією.
Вибір кухонних меблів - це рішення на роки, тому колір має надзвичайне значення. Інтенсивний, глянцевий червоний сьогодні - це синонім поганого смаку. Такий дизайн нагадує меблі з початку 2000-х, виглядає застарілим, дешевим і без смаку. На червоних фа...
Сумочка - це більше, ніж просто аксесуар. Це маленький портал у твій внутрішній світ, передають Патріоти України. Ти завжди береш із собою помаду, дзеркальце чи, можливо, ручку? Обери один предмет і дізнайся, що він розповість про тебе — більше, ніж ...