
Ідеальна картопля по-селянськи має виходити дуже хрусткою та золотистою. Той овоч, який стає м'яким і сірим, не викликає ніякого захвату. Тому якщо у вас постійно другий варіант – ви забуваєте про один важливий компонент, передають Патріоти України.
Ідея приготування хрусткої картоплі по-селянськи опублікована на сторінці фудблогерки Поліни з ніком polli_cooking в Instagram. За цією технологією перед випіканням картоплю потрібно присипати крохмалем.
Спосіб приготування:
1. Картоплю добре помити.
2. Поділити навпіл та нарізати скибочками.
3. Перекласти в каструлю.
4. Залити водою та поставити на вогонь.
5. Довести до кипіння та готувати ще 5 хвилин.
6. Злити воду та перекласти картоплю в миску.
7. Посолити, додати спеції до картоплі.
8. Додати крохмаль та все добре перемішати.
9. Викласти картоплю на застелене пергаментом деко та відправити в попередньо розігріту до 220 градусів духовку.
10. Перші 15 хвилин випікати в режимі верх-низ без конвекції, останні 5 хвилин випікати з конвекцією.
Постійна втома, забування деталей і складнощі з концентрацією - проблема, знайома багатьом. Вчені кажуть, що є один простий продукт, який допомагає мозку працювати ефективніше, передають Патріоти України. Що це за продукт? Дослідження підтверджують, щ...
Деякі продукти, які здаються корисними або звичними, можуть погіршувати стан людей із підвищеним артеріальним тиском. Один із таких - солона їжа, зокрема оброблені продукти та копченості, передають Патріоти України. Надмірна кількість солі в раціоні пр...