Картопля по-селянськи з часником - це шматочки картоплі з ніжною скоринкою, запечені в духовці. Ці шматочки можна подати як окрему страву або до м'яса або риби, передають Патріоти України.
Картопля — овоч універсальний, його люблять всі, так що страва ідеально підійде до святкового столу і для великої компанії. Так що її можна готувати хоч кожен день, настільки просто і смачно.
Запікається картопля по-селянськи в духовці, але важливо правильно вибрати температуру приготування, щоб овоч добре пропікся, не пригорів і не став сухим. Спеції надають пікантності і завершують композицію смаків. Але подавати запечену в духовці картоплю краще з соусом.
Інгредієнти:
Приготування:
Приємного апетиту!
Якщо вам цікаво зазирнути у майбутнє та дізнатися, що найближчим часом може відбуватися у вашому житті, тоді пройдіть цей тест у картинці. Варто лише знайти декілька вільних хвилин, поглянути на картинку, обрати одні двері, які найбільше сподобались і ...
Складно собі уявити город, на якому не росли би помідори. Влітку цей овоч чудово йде свіжим у салати, взимку його смачно їсти консервованим, передають Патріоти України. Тому грядка з червоними плодами є чи не у кожного городника. Але як отримати найбіл...