Картопля по-селянськи з часником - це шматочки картоплі з ніжною скоринкою, запечені в духовці. Ці шматочки можна подати як окрему страву або до м'яса або риби, передають Патріоти України.
Картопля — овоч універсальний, його люблять всі, так що страва ідеально підійде до святкового столу і для великої компанії. Так що її можна готувати хоч кожен день, настільки просто і смачно.
Запікається картопля по-селянськи в духовці, але важливо правильно вибрати температуру приготування, щоб овоч добре пропікся, не пригорів і не став сухим. Спеції надають пікантності і завершують композицію смаків. Але подавати запечену в духовці картоплю краще з соусом.
Інгредієнти:
Приготування:
Приємного апетиту!
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...