Картопля по-селянськи з часником, це шматочки картоплі з ніжною скоринкою запечені в духовці. Ці шматочки можна подати як окрему страву або до м'яса або риби, передають Патріоти України.
Картопля — овоч універсальний, його люблять всі, так що страва ідеально підійде до святкового столу і для великої компанії. Так що її можна готувати хоч кожен день, настільки просто і смачно.
Запікається картопля по-селянськи в духовці, але важливо правильно вибрати температуру приготування, щоб овоч добре пропікся, не пригорів і не став сухим. Спеції надають пікантності і завершують композицію смаків. Але подавати запечену в духовці картоплю краще з соусом.
Інгредієнти:
Приготування:
Приємного апетиту!
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...