Картопля посмажиться за лічені хвилини - хитрий трюк від вправних господинь

Посмажити картоплю загалом дуже просто. Однак зазвичай на це іде багато часу. А що робити, якщо голод підкрався непомітно і вам хочеться поїсти ВЖЕ? Ми знаємо і поділимося крутим лайфхаком, який врятує вас від голоду і зекономить чимало часу, передають Патріоти України.

Якщо ви вважаєте, що добитися швидкого просмажування картоплі вдасться, просто збільшивши вогонь на максимум, то мусимо вас розчарувати — так ви просто спалите страву, а всередині бульба залишиться сирою. Тут треба діяти зовсім по-іншому. Існує один цікавий трюк, з яким час приготування картоплі можна скоротити вдвічі й при цьому отримати все ті ж апетитні скибочки з хрусткою скоринкою.

Зазвичай, на обсмажування картоплі традиційним способом ми витрачаємо від 15 хв. Проте, завдяки одній маленькій кулінарній хитрості, смаженою картопелькою можна буде поласувати вже за лічені хвилини.

Отже, перед тим як викласти картопляну нарізку на вже розігріту з олією сковорідку, картоплю слід замочити у дуже гарячій воді — приблизно на 3-5 хв. Після цього воду зливають, а картоплю відправляють на сковороду. Смажити картопляні слайси після такої підготовки треба, як і завжди.

Завдяки замочуванню овочів в окропі перед смаженням весь процес обсмажування займе всього кілька хвилин, тож не відходьте від сковорідки надовго. До речі, цей лайфхак дозволяє не тільки максимально швидко підсмажити картоплю, а й виводить із неї зайвий крохмаль, завдяки чому смажені скибочки будуть ще більш хрусткими.

Перевірте себе! Що про вас думають інші люди - тест у картинці

четвер, 25 квітень 2024, 10:12

Психологічний тест у картинці визначить що про вас думають інші люди. Пропонуємо дізнатися, як ви виглядаєте в очах оточуючих, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть кота, який вам найбільше сподобався.

Психологічний тест! Виберіть монетку і дізнайтеся, чи зможете ви колись розбагатіти

четвер, 25 квітень 2024, 9:10

Залежно від ставлення до грошей: вміння їх заробляти і витрачати, людина може сколотити величезні статки, або стати банкрутом. Психологічний тест розповість, наскільки ви раціональні, і які зміни у фінансовому добробуті на вас очікують у майбутньому, п...