
Посмажити картоплю загалом дуже просто. Однак зазвичай на це іде багато часу. А що робити, якщо голод підкрався непомітно і вам хочеться поїсти ВЖЕ? Ми знаємо і поділимося крутим лайфхаком, який врятує вас від голоду і зекономить чимало часу, передають Патріоти України.
Якщо ви вважаєте, що добитися швидкого просмажування картоплі вдасться, просто збільшивши вогонь на максимум, то мусимо вас розчарувати — так ви просто спалите страву, а всередині бульба залишиться сирою. Тут треба діяти зовсім по-іншому. Існує один цікавий трюк, з яким час приготування картоплі можна скоротити вдвічі й при цьому отримати все ті ж апетитні скибочки з хрусткою скоринкою.
Зазвичай, на обсмажування картоплі традиційним способом ми витрачаємо від 15 хв. Проте, завдяки одній маленькій кулінарній хитрості, смаженою картопелькою можна буде поласувати вже за лічені хвилини.
Отже, перед тим як викласти картопляну нарізку на вже розігріту з олією сковорідку, картоплю слід замочити у дуже гарячій воді — приблизно на 3-5 хв. Після цього воду зливають, а картоплю відправляють на сковороду. Смажити картопляні слайси після такої підготовки треба, як і завжди.
Завдяки замочуванню овочів в окропі перед смаженням весь процес обсмажування займе всього кілька хвилин, тож не відходьте від сковорідки надовго. До речі, цей лайфхак дозволяє не тільки максимально швидко підсмажити картоплю, а й виводить із неї зайвий крохмаль, завдяки чому смажені скибочки будуть ще більш хрусткими.
Яйця - дуже смачний, корисний і цінний продукт, який фахівці рекомендують їсти щодня. З них можна приготувати смачну яєчню, а також омлети, салати, і просто зварити яйця пашот, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповідає, чому не можна збе...
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...