Картопля стане ще смачніше, якщо ви додасте при варінні один інгредієнт. Лайфхак, який варто знати

Варена картопля зовсім необов'язково повинна бути нудною. Всупереч розхожій думці досить однієї невеликої зміни, щоб кінцевий смаковий ефект був зовсім інший. Обов'язково спробуйте, передають Патріоти України.

Картопля майже кожен день представлена на столах під час обіду. Варена, печена, смажена, пюре - варіантів нескінченно багато, а для цього ви можете подати її з істотним спектром додатків. Вона відмінно поєднується з м'ясом, рибою, овочами. Однак найчастіше господині роблять ставку на традиційну, відварну картоплю, яка протягом багатьох років трохи набриднула. Просто уникайте деяких популярних помилок. Додайте одну річ, і смак цієї нехитрої страви буде абсолютно іншим.

Невелика зміна призведе до того, що варена картопля буде набагато краще на смак До цих пір більшість людей, безумовно, не замислювалися над тим, що можна додати в картоплю під час приготування їжі, щоб трохи змінити її смак. Виявляється, що зовсім не потрібно шукати серед нескінченної низки інгредієнтів, а цей один компонент, безумовно, кожна людина має на своїй кухні. Вся справа - в часнику.

Під час приготування картоплі додайте зубчик часнику

Якщо під час приготування ви додасте в воду зубчик часнику, кінцевий смак картоплі буде зовсім інший і напевно сподобається кожному. Однак, якщо ви не дуже любите часник, відмінним рішенням буде додати гілочки розмарину, петрушки або базиліка. Ці приправи також забезпечують картоплі неповторний смак.

Прикра помилка при варінні картоплі, яку здійснюють багато

Всупереч розхожій думці приготування картоплі може бути досить складним заняттям, особливо для кулінарних новачків, які регулярно роблять одну й ту ж прикру помилку. Хоча приготування картоплі в холодній воді не строго заборонено, це не найкраща практика.

Якщо покласти картоплю в холодну воду, то під час довгої термічної обробки руйнуються корисні вітаміни, тому, щоб їх зберегти, найкраще кидати очищені бульби прямо в окріп. Більш того, щоб страва була ще корисніше, слід додати тільки плоску чайну ложку солі на літр води і не більше. Деяким це може здатися банальним, однак приготована таким чином картопля зберігає набагато більше поживних речовин, які сприятливо впливають на наш організм.

Чим обробити картоплю від шкідників перед підгортанням - ефективні народні засоби

неділя, 29 травень 2022, 9:44

Після того, як сходи картоплі досягнуть 15 - 20 сантиметрів висоти, зазвичай проводиться перше підгортання картоплі, передають Патріоти України. Ранні сорти картоплі, які підгортати будуть вже в червні, не обробляють інсектицидами, тому що на момент з...

Як прискорити дозрівання помідорів - поради досвідченого городника

неділя, 29 травень 2022, 8:56

Погодні умови, особливо затяжні дощі, не завжди сприяють природному дозріванню томатів (нагадаємо, у кінці травня саме час провести перше підживлення розсади після висадки у відкритий грунт). Але городник Василь Іванюк радить не турбуватись і ділиться ...