Якщо після вечері залишилася пара відварених картоплин, є кілька варіантів, як з нею вчинити. Можна просто обсмажити, а можна зробити красиве і смачне блюдо, яке підійде навіть для святкового столу. З огляду на те, що картопля вже готова, все дуже швидко, зазначають Патріоти України.
Залишиться тільки розкласти нехитру начинку з ковбаси і сиру і запекти в духовці. На додаток до вареної ковбаси можна додати пару шматочків копченої для смаку і аромату.
Що потрібно:
картопля відварна - 4 шт.
ковбаса варена докторська - 100 г
сир твердий - 70 г
йогурт без цукру (сметана / майонез) - 2 ст.л.
часник -2 зубця
петрушка свіжа - за смаком
сіль, перець чорний мелений - за смаком
олія - 1 ч.л.
Приготування:
У миску викласти натерті на тертці ковбасу і твердий сир.
Додати йогурт, який можна замінити на майонез або сметану, подрібнені часник і зелень петрушки. Посолити і приправити за смаком.
Перемішати.
Варену картоплю очистити, якщо це необхідно, і нарізати на шайби товщиною 0,5 сантиметра. Розкласти на змащений олією лист.
На кожен шматочок помістити по столовій ложці колбасно-сирної суміші.
Поставити в духовку і запікати на 170 градусах 15 хвилин. Картопля повинна зарум'яниться знизу, а сир розплавиться.
Картопля з ковбасою і сиром в духовці готова. Подавати можна не тільки в якості гарячого блюда, але і як холодну закуску.
Смачного! Якщо після вечері залишилася пара відварених картоплин, є кілька варіантів, як з нею вчинити. Можна просто обсмажити, а можна зробити красиве і смачне блюдо, яке підійде навіть для святкового столу. З огляду на те, що картопля вже готова, все дуже швидко.
Залишиться тільки розкласти нехитру начинку з ковбаси і сиру і запекти в духовці. На додаток до вареної ковбаси можна додати пару шматочків копченої для смаку і аромату.
Що потрібно:
картопля відварна - 4 шт.
ковбаса варена докторська - 100 г
сир твердий - 70 г
йогурт без цукру (сметана / майонез) - 2 ст.л.
часник -2 зубця
петрушка свіжа - за смаком
сіль, перець чорний мелений - за смаком
олія - 1 ч.л.
Приготування:
У миску викласти натерті на тертці ковбасу і твердий сир.
Додати йогурт, який можна замінити на майонез або сметану, подрібнені часник і зелень петрушки. Посолити і приправити за смаком.
Перемішати.
Варену картоплю очистити, якщо це необхідно, і нарізати на шайби товщиною 0,5 сантиметра. Розкласти на змащений олією лист.
На кожен шматочок помістити по столовій ложці колбасно-сирної суміші.
Поставити в духовку і запікати на 170 градусах 15 хвилин. Картопля повинна зарум'яниться знизу, а сир розплавиться.
Картопля з ковбасою і сиром в духовці готова. Подавати можна не тільки в якості гарячого блюда, але і як холодну закуску.
Смачного!
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...
Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...