Якщо після вечері залишилася пара відварених картоплин, є кілька варіантів, як з нею вчинити. Можна просто обсмажити, а можна зробити красиве і смачне блюдо, яке підійде навіть для святкового столу. З огляду на те, що картопля вже готова, все дуже швидко, зазначають Патріоти України.
Залишиться тільки розкласти нехитру начинку з ковбаси і сиру і запекти в духовці. На додаток до вареної ковбаси можна додати пару шматочків копченої для смаку і аромату.
Що потрібно:
картопля відварна - 4 шт.
ковбаса варена докторська - 100 г
сир твердий - 70 г
йогурт без цукру (сметана / майонез) - 2 ст.л.
часник -2 зубця
петрушка свіжа - за смаком
сіль, перець чорний мелений - за смаком
олія - 1 ч.л.
Приготування:
У миску викласти натерті на тертці ковбасу і твердий сир.
Додати йогурт, який можна замінити на майонез або сметану, подрібнені часник і зелень петрушки. Посолити і приправити за смаком.
Перемішати.
Варену картоплю очистити, якщо це необхідно, і нарізати на шайби товщиною 0,5 сантиметра. Розкласти на змащений олією лист.
На кожен шматочок помістити по столовій ложці колбасно-сирної суміші.
Поставити в духовку і запікати на 170 градусах 15 хвилин. Картопля повинна зарум'яниться знизу, а сир розплавиться.
Картопля з ковбасою і сиром в духовці готова. Подавати можна не тільки в якості гарячого блюда, але і як холодну закуску.
Смачного! Якщо після вечері залишилася пара відварених картоплин, є кілька варіантів, як з нею вчинити. Можна просто обсмажити, а можна зробити красиве і смачне блюдо, яке підійде навіть для святкового столу. З огляду на те, що картопля вже готова, все дуже швидко.
Залишиться тільки розкласти нехитру начинку з ковбаси і сиру і запекти в духовці. На додаток до вареної ковбаси можна додати пару шматочків копченої для смаку і аромату.
Що потрібно:
картопля відварна - 4 шт.
ковбаса варена докторська - 100 г
сир твердий - 70 г
йогурт без цукру (сметана / майонез) - 2 ст.л.
часник -2 зубця
петрушка свіжа - за смаком
сіль, перець чорний мелений - за смаком
олія - 1 ч.л.
Приготування:
У миску викласти натерті на тертці ковбасу і твердий сир.
Додати йогурт, який можна замінити на майонез або сметану, подрібнені часник і зелень петрушки. Посолити і приправити за смаком.
Перемішати.
Варену картоплю очистити, якщо це необхідно, і нарізати на шайби товщиною 0,5 сантиметра. Розкласти на змащений олією лист.
На кожен шматочок помістити по столовій ложці колбасно-сирної суміші.
Поставити в духовку і запікати на 170 градусах 15 хвилин. Картопля повинна зарум'яниться знизу, а сир розплавиться.
Картопля з ковбасою і сиром в духовці готова. Подавати можна не тільки в якості гарячого блюда, але і як холодну закуску.
Смачного!
Омлет. Здається, що в цій страві нічого не може здивувати. Її готують майже кожен день на сніданок. Проте можна змінити звичні інгредієнти, щоб отримати зовсім новий смак. Приготуйте омлет з пивом, редисом та помідорами, передають Патріоти України. Для...
Регулярне прибирання - запорука не лише естетично привабливого простору, а й здоров’я всієї родини. Бактерії та пліснява на поверхнях можуть викликати ряд захворювань - від дерматитів до хвороб дихальних шляхів, передають Патріоти України. Варто не за...