Картопля + сир + ковбаса = ціле деко смакоти за 15 хвилин. Лише спробуйте!

Якщо після вечері залишилася пара відварених картоплин, є кілька варіантів, як з нею вчинити. Можна просто обсмажити, а можна зробити красиве і смачне блюдо, яке підійде навіть для святкового столу. З огляду на те, що картопля вже готова, все дуже швидко, зазначають Патріоти України.

Залишиться тільки розкласти нехитру начинку з ковбаси і сиру і запекти в духовці. На додаток до вареної ковбаси можна додати пару шматочків копченої для смаку і аромату.

Що потрібно:

картопля відварна - 4 шт.

ковбаса варена докторська - 100 г

сир твердий - 70 г

йогурт без цукру (сметана / майонез) - 2 ст.л.

часник -2 зубця

петрушка свіжа - за смаком

сіль, перець чорний мелений - за смаком

олія - 1 ч.л.

Приготування:

У миску викласти натерті на тертці ковбасу і твердий сир.

Додати йогурт, який можна замінити на майонез або сметану, подрібнені часник і зелень петрушки. Посолити і приправити за смаком.

Перемішати.

Варену картоплю очистити, якщо це необхідно, і нарізати на шайби товщиною 0,5 сантиметра. Розкласти на змащений олією лист.

На кожен шматочок помістити по столовій ложці колбасно-сирної суміші.

Поставити в духовку і запікати на 170 градусах 15 хвилин. Картопля повинна зарум'яниться знизу, а сир розплавиться.

Картопля з ковбасою і сиром в духовці готова. Подавати можна не тільки в якості гарячого блюда, але і як холодну закуску.

Смачного! Якщо після вечері залишилася пара відварених картоплин, є кілька варіантів, як з нею вчинити. Можна просто обсмажити, а можна зробити красиве і смачне блюдо, яке підійде навіть для святкового столу. З огляду на те, що картопля вже готова, все дуже швидко.

Залишиться тільки розкласти нехитру начинку з ковбаси і сиру і запекти в духовці. На додаток до вареної ковбаси можна додати пару шматочків копченої для смаку і аромату.

Що потрібно:

картопля відварна - 4 шт.

ковбаса варена докторська - 100 г

сир твердий - 70 г

йогурт без цукру (сметана / майонез) - 2 ст.л.

часник -2 зубця

петрушка свіжа - за смаком

сіль, перець чорний мелений - за смаком

олія - 1 ч.л.

Приготування:

У миску викласти натерті на тертці ковбасу і твердий сир.

Додати йогурт, який можна замінити на майонез або сметану, подрібнені часник і зелень петрушки. Посолити і приправити за смаком.

Перемішати.

Варену картоплю очистити, якщо це необхідно, і нарізати на шайби товщиною 0,5 сантиметра. Розкласти на змащений олією лист.

На кожен шматочок помістити по столовій ложці колбасно-сирної суміші.

Поставити в духовку і запікати на 170 градусах 15 хвилин. Картопля повинна зарум'яниться знизу, а сир розплавиться.

Картопля з ковбасою і сиром в духовці готова. Подавати можна не тільки в якості гарячого блюда, але і як холодну закуску.

Смачного!

Народні прикмети на 23 листопада: Не забудьте посвятити хліб-сіль. Що не можна робити цього дня, щоб не відвернути щастя, а що варто здійснити

субота, 23 листопад 2024, 7:05

Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...

Творять дива! Названо продукти, які корисні для судин та допомагають уникнути хвороб

субота, 23 листопад 2024, 6:47

Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...