Картопля + сир + ковбаса = ціле деко смакоти за 15 хвилин. Лише спробуйте!

Якщо після вечері залишилася пара відварених картоплин, є кілька варіантів, як з нею вчинити. Можна просто обсмажити, а можна зробити красиве і смачне блюдо, яке підійде навіть для святкового столу. З огляду на те, що картопля вже готова, все дуже швидко, зазначають Патріоти України.

Залишиться тільки розкласти нехитру начинку з ковбаси і сиру і запекти в духовці. На додаток до вареної ковбаси можна додати пару шматочків копченої для смаку і аромату.

Що потрібно:

картопля відварна - 4 шт.

ковбаса варена докторська - 100 г

сир твердий - 70 г

йогурт без цукру (сметана / майонез) - 2 ст.л.

часник -2 зубця

петрушка свіжа - за смаком

сіль, перець чорний мелений - за смаком

олія - 1 ч.л.

Приготування:

У миску викласти натерті на тертці ковбасу і твердий сир.

Додати йогурт, який можна замінити на майонез або сметану, подрібнені часник і зелень петрушки. Посолити і приправити за смаком.

Перемішати.

Варену картоплю очистити, якщо це необхідно, і нарізати на шайби товщиною 0,5 сантиметра. Розкласти на змащений олією лист.

На кожен шматочок помістити по столовій ложці колбасно-сирної суміші.

Поставити в духовку і запікати на 170 градусах 15 хвилин. Картопля повинна зарум'яниться знизу, а сир розплавиться.

Картопля з ковбасою і сиром в духовці готова. Подавати можна не тільки в якості гарячого блюда, але і як холодну закуску.

Смачного! Якщо після вечері залишилася пара відварених картоплин, є кілька варіантів, як з нею вчинити. Можна просто обсмажити, а можна зробити красиве і смачне блюдо, яке підійде навіть для святкового столу. З огляду на те, що картопля вже готова, все дуже швидко.

Залишиться тільки розкласти нехитру начинку з ковбаси і сиру і запекти в духовці. На додаток до вареної ковбаси можна додати пару шматочків копченої для смаку і аромату.

Що потрібно:

картопля відварна - 4 шт.

ковбаса варена докторська - 100 г

сир твердий - 70 г

йогурт без цукру (сметана / майонез) - 2 ст.л.

часник -2 зубця

петрушка свіжа - за смаком

сіль, перець чорний мелений - за смаком

олія - 1 ч.л.

Приготування:

У миску викласти натерті на тертці ковбасу і твердий сир.

Додати йогурт, який можна замінити на майонез або сметану, подрібнені часник і зелень петрушки. Посолити і приправити за смаком.

Перемішати.

Варену картоплю очистити, якщо це необхідно, і нарізати на шайби товщиною 0,5 сантиметра. Розкласти на змащений олією лист.

На кожен шматочок помістити по столовій ложці колбасно-сирної суміші.

Поставити в духовку і запікати на 170 градусах 15 хвилин. Картопля повинна зарум'яниться знизу, а сир розплавиться.

Картопля з ковбасою і сиром в духовці готова. Подавати можна не тільки в якості гарячого блюда, але і як холодну закуску.

Смачного!

Варто знати всім! Чи можна тримати ноутбук постійно увімкненим у розетку

вівторок, 4 листопад 2025, 12:15

Багато користувачів працюють із ноутбуком, не від’єднуючи його від мережі цілими днями. Але чи справді це безпечно для акумулятора і чи не зменшує такий режим його ресурс - розповідаємо на "Ми-Україна", передають Патріоти України. Видання BGR зазначає,...

Ігрові навушники очима експертів Алло: якість і технології для перемоги

вівторок, 4 листопад 2025, 11:19

Згідно з внутрішньою статистикою Алло, у 2025 році частка бездротових гарнітур у загальному обсязі продажів ігрових навушників уперше перевищила 60%, що підтверджує глобальний тренд на відмову від дротів. Водночас середній чек зріс на 25%, оскільки гей...