Картопля виросте розміром з кула! Встигніть удобрити рослину, поки вона цвіте, цим безкоштовним підживленням

Кінець червня та початок липня - це пора активного цвітіння картоплі. Цей момент важливо не пропустити, і правильно удобрити грядки, щоб отримати щедрий урожай картоплі, яка буде розміром з великою кулак передають Патріоти України.

Як зазначає портал prostoway, сприяти формуванню великих плодів допомагає такий елемент як калій. Саме його необхідно внести в кореневу систему, що картопля виросла великою і смачною.

Не поспішайте одразу бігти в магазин за калійними добривами, адже можна скористатися безплатним аналогом — звичайним попелом. Він є ефективним джерелом харчування для картоплі. Таке підживлення варто вносити з інтервалом у 2 тижні на картопляну грядку.

Для цього є два способи: у сухому та "мокрому" вигляді (розбавлений з водою). При чому будь-який спосіб ви оберете, ефект буде однаково помітний.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...