Картопляна піца на сковороді - швидка і ситна страва

Піца - один з найпоширеніших швидких перекусів. У кафе з великою компанією або з коханою людиною за переглядом фільму шматочок ароматної піци буде дуже до речі, передають Патріоти України.

Пропонуємо відійти від класичного варіанту основи та спробувати новий і швидкий спосіб приготування.

Інгредієнти

  • Картопля — 3-4 шт.
  • Пшенична борошно — 2 ст. л.
  • Яйце — 1 шт.
  • Помідор — 3 шт.
  • Ковбаса варена — 200 г.
  • Твердий сир — 200 г.
  • Майонез — 1 ст. л.
  • Аджика — 1 ст. л.
  • Часник — 2 зуб.
  • Сіль — за смаком
  • Чорний перець (мелений) — за смаком

Приготування

  1. Змішуємо майонез з аджикою і додаємо часник, пропущений через часникодавку.
  2. Натираємо сир на крупній тертці, помідори та ковбасу нарізаємо кубиками.
  3. На дрібній тертці натираємо картоплю, додаємо борошно, яйце, сіль і перець.
  4. Тонкий шар картопляної маси підсмажуємо на олії на маленькому вогні до золотистого кольору.
  5. Перевертаємо млинець і намазуємо його сумішшю майонезу та аджики, викладаємо помідори, ковбасу і сир.
  6. Накриваємо кришкою на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Подаємо гарячою.

Такі швидкі піци виручать, коли швидко треба нагодувати гостей або близьких. А якщо взяти маленьку сковороду, то можна зробити кілька порцій з різними начинками.

Джерело: Ukr.Media

Хіти тижня. Пальчики оближеш! Клопотенко дав рецепт справжньої медової пахлави - сподобається всім

четвер, 21 жовтень 2021, 23:05

Популярний і улюблений усіма українцями кухар Євген Клопотенко пропонує приготувати вдома справжню медову пахлаву. Рецепт ласощів з'явився в Telegram-каналі кулінара, передають Патріоти України. "Сьогодні навчу вас готувати трушну медову пахлаву. З тіс...

Хіти тижня. Смачний печінковий паштет - закуска на вагу золота

четвер, 21 жовтень 2021, 21:00

Паштет з печінки - це одна з найпопулярніших закусок. Пропонуємо простий, але дуже смачний рецепт. До речі, ви зможете приготувати його заздалегідь і покласти в морозильну камеру, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Печінку в...