Домашні чіпси можна приготувати без краплі олії і буквально за лічені хвилини. Такими хрусткими ласощами можна сміливо пригощати дітей, а якщо трохи сильніше присолити, та спеції погостріші додати, то для душевної компанії до пива - саме те, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Картоплю очистити від шкірки. За допомогою шатківниці для капусти нарізати бульби дуже тонкими кружечками.
Скласти картопляні пластинки в друшляк, добре промити під проточною водою. Це необхідно, щоб змити крохмаль, тоді кружечки не будуть приставати до стінок посуду під час приготування.
Встановити друшляк з картоплею над великою каструлею або мискою, почекати хвилин 10 – 15, щоб стекла вся волога. Розкладіть злегка підсушені гуртки картоплі в один шар на пергаментним папері для випічки. Акуратно перемістіть аркуш пергаменту з картоплею на круглу тарілку для мікрохвильової печі.
Увімкніть мікрохвильовку на високу потужність і готуйте 5 хвилин. Стежте, щоб пластинки картоплі не пересохли. Як тільки вони придбають золотистий відтінок, НВЧ-піч слід негайно зупинити. Готові домашні картопляні чіпси повинні бути рум'яними і хрусткими.
Перекладіть їх у миску, посипте сіллю і одним видом спецій. Наступну партію картопляних пластинок готуйте аналогічно попередній. Потім посипте їх сіллю і іншим видом спецій. В результаті у вас повинні вийти чіпси з різними смаками. Приємного апетиту!
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...