Домашні чіпси можна приготувати без краплі олії і буквально за лічені хвилини. Такими хрусткими ласощами можна сміливо пригощати дітей, а якщо трохи сильніше присолити, та спеції погостріші додати, то для душевної компанії до пива - саме те, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Картоплю очистити від шкірки. За допомогою шатківниці для капусти нарізати бульби дуже тонкими кружечками.

Скласти картопляні пластинки в друшляк, добре промити під проточною водою. Це необхідно, щоб змити крохмаль, тоді кружечки не будуть приставати до стінок посуду під час приготування.
Встановити друшляк з картоплею над великою каструлею або мискою, почекати хвилин 10 – 15, щоб стекла вся волога. Розкладіть злегка підсушені гуртки картоплі в один шар на пергаментним папері для випічки. Акуратно перемістіть аркуш пергаменту з картоплею на круглу тарілку для мікрохвильової печі.
Увімкніть мікрохвильовку на високу потужність і готуйте 5 хвилин. Стежте, щоб пластинки картоплі не пересохли. Як тільки вони придбають золотистий відтінок, НВЧ-піч слід негайно зупинити. Готові домашні картопляні чіпси повинні бути рум'яними і хрусткими.
Перекладіть їх у миску, посипте сіллю і одним видом спецій. Наступну партію картопляних пластинок готуйте аналогічно попередній. Потім посипте їх сіллю і іншим видом спецій. В результаті у вас повинні вийти чіпси з різними смаками. Приємного апетиту!
Хоча харчова сода та оцет є найчастіше рекомендованими методами видалення накипу з чайника, не всім подобається їхній інтенсивний запах і необхідність ретельного промивання. Однак є інший, не менш ефективний і повністю натуральний метод, який зробить в...
Вибір наповнювача безпосередньо впливає на якість сну. Одні матеріали перегрівають, інші викликають алергію, треті погано зберігають тепло, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Традиційно еталоном вважається натуральний пух. Він легкий, тепл...