Цей рецепт картопляних галушок - доказ того, що навіть у чиновницькому листуванні можна наткнутися на опис кулінарного шедевра, передають Патріоти України
Так, у середині XIII століття держслужбовець Нижегородської губернії у своїх доповідних листах начальству, між іншим, розповів про смачнючу страву, якою мав честь пригощатися на постої у місцевого купця Агафона. Чиновник був настільки вражений, що не полінувався і докладно розповів, з чого і як страва була приготовлена.
Пропонуємо адаптований під сучасні реалії рецепт: в оригіналі картоплю запікали не у фользі, звичайно, а в горщику і в печі.
Розминати готові бульби можете будь-яким зручним способом: в м'ясорубці або натерти на тертці. Настійно не радимо використовувати блендер, щоб не перетворити масу у клейстер.
Інгредієнти:
Як приготувати картопляні галушки у вершковому соусі:
Щоб відтінити ніжну текстуру галушок в соусі, на тарілку до них покладіть скибочки соковитого огірка, помідорів, болгарського перцю. Не буде зайвою і свіжа зелень.
Приємного апетиту!
Успішне вирощування овочів на городі залежить не лише від догляду, але й від правильного розташування культур. Виявляється, деякі рослини можуть "не дружити" між собою, негативно впливаючи одна на одну, передають Патріоти України. Це явище відоме у нау...
Капустянка або вовчок, медведка чи ведмедка, як її ще по-різному називають городники, вважається однією з найбільш підступних і небезпечних шкідників на городі. Вона нищить усе на своєму шляху: коріння овочів, саджанці, цибулини квітів. Найгірше те, що...