Цей рецепт картопляних галушок - доказ того, що навіть у чиновницькому листуванні можна наткнутися на опис кулінарного шедевра, передають Патріоти України
Так, у середині XIII століття держслужбовець Нижегородської губернії у своїх доповідних листах начальству, між іншим, розповів про смачнючу страву, якою мав честь пригощатися на постої у місцевого купця Агафона. Чиновник був настільки вражений, що не полінувався і докладно розповів, з чого і як страва була приготовлена.
Пропонуємо адаптований під сучасні реалії рецепт: в оригіналі картоплю запікали не у фользі, звичайно, а в горщику і в печі.
Розминати готові бульби можете будь-яким зручним способом: в м'ясорубці або натерти на тертці. Настійно не радимо використовувати блендер, щоб не перетворити масу у клейстер.
Інгредієнти:
Як приготувати картопляні галушки у вершковому соусі:
Щоб відтінити ніжну текстуру галушок в соусі, на тарілку до них покладіть скибочки соковитого огірка, помідорів, болгарського перцю. Не буде зайвою і свіжа зелень.
Приємного апетиту!
Розбіжності трапляються у будь-яких стосунках, але конкретні слова часто визначають, чи закінчиться конфлікт конструктивно, чи перетвориться на мовчазну війну. Сімейний психотерапевт радить уникати певних фраз, щоб розмова не перетворювалася на поле бо...
Домашні котлети – найкраща страва для ситного обіду, а також вечері. Під час приготування котлет велике значення мають спеції, які можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати його, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться переліком сп...