
Справжня смакота, передають Патріоти України.
Картоплю відварюємо в підсоленій воді. Готуємо пюре, додавши вершкове масло і підігріте молоко. Даємо охолонути до кімнатної температури (можна сильніше). Сир тремо на дрібну тертку.
Яйце збиваємо виделкою (можна додати пару ложок холодної води, щоб маса була більш однорідною).
З сиру формуємо невеликі кульки. Від картопляної маси відокремлюємо невелику порцію пюре, розплющуємо в коржик, кладемо всередину сир і формуємо кульку діаметром близько 3-4 см. Паніруємо її в борошні.
Вмочуємо в яйце, паніруємо в сухарях, знову вмочуємо в яйце і ще раз паніруємо в сухарях. Повторюємо з рештою пюре і сиром.
Смажимо крокети у фритюрі, розігрітому до 170 градусів, до рум’яної скоринки, приблизно по 1-2 хвилини. Виймаємо шумівкою і кладемо на паперові рушники. Подаємо як гарнір до страв з м’яса, птиці або риби.
Смачного!
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...