Картопляні зрази з грибами – відмінний варіант обіду чи вечері, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Картоплю очистіть від шкірки, наріжте великими шматками. Складіть у каструлю, залийте водою, додайте часник, лавровий лист, перець горошком. Посоліть за смаком і варіть до готовності. Поки вариться картопля, можна зайнятися начинкою. Свіжі гриби, підійдуть абсолютно будь-які, наріжте тонкою соломкою.
Обсмажте гриби на сухій сковороді до повного випаровування рідини. Потім влийте пару ложок рослинної олії, додайте подрібнену цибулю і зелень. Продовжуйте обсмажувати до золотистого кольору. Посоліть і поперчіть за смаком.
Із готової картоплі злийте воду, приберіть спеції, додайте борошно і влийте 2-3 ложки рослинної олії. Добре розімніть масу і перемішайте до однорідності.
З картопляного тіста сформуйте невеликі коржики, в центр кожного покладіть ложку грибної начинки і защипайте края, як пиріжок. Обваляйте в борошні з усіх сторін.
Коли всі зрази будуть підготовлені, обсмажте їх на розігрітій сковороді в невеликій кількості рослинного масла до золотистої скоринки. Подавайте до столу з овочевими салатами і свіжою зеленню. Смачного!
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...