Картопляні зрази з грибами - простий рецепт смачної закуски

Картопляні зрази з грибами – відмінний варіант обіду чи вечері, передають Патріоти України.

Картопляні зрази з грибами: рецепт

Інгредієнти:

  • 6 картоплин
    300 г грибів
    2 цибулини
    1 ст. л. пшеничного борошна
    Рослинна олія
    2 зубчики часнику
    2-3 гілочки свіжої зелені
    Сіль, лавровий лист і перець

Картоплю очистіть від шкірки, наріжте великими шматками. Складіть у каструлю, залийте водою, додайте часник, лавровий лист, перець горошком. Посоліть за смаком і варіть до готовності. Поки вариться картопля, можна зайнятися начинкою. Свіжі гриби, підійдуть абсолютно будь-які, наріжте тонкою соломкою.

Обсмажте гриби на сухій сковороді до повного випаровування рідини. Потім влийте пару ложок рослинної олії, додайте подрібнену цибулю і зелень. Продовжуйте обсмажувати до золотистого кольору. Посоліть і поперчіть за смаком.

Із готової картоплі злийте воду, приберіть спеції, додайте борошно і влийте 2-3 ложки рослинної олії. Добре розімніть масу і перемішайте до однорідності.

З картопляного тіста сформуйте невеликі коржики, в центр кожного покладіть ложку грибної начинки і защипайте края, як пиріжок. Обваляйте в борошні з усіх сторін.

Коли всі зрази будуть підготовлені, обсмажте їх на розігрітій сковороді в невеликій кількості рослинного масла до золотистої скоринки. Подавайте до столу з овочевими салатами і свіжою зеленню. Смачного!

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...