Картопляні зрази з грибами – відмінний варіант обіду чи вечері, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Картоплю очистіть від шкірки, наріжте великими шматками. Складіть у каструлю, залийте водою, додайте часник, лавровий лист, перець горошком. Посоліть за смаком і варіть до готовності. Поки вариться картопля, можна зайнятися начинкою. Свіжі гриби, підійдуть абсолютно будь-які, наріжте тонкою соломкою.
Обсмажте гриби на сухій сковороді до повного випаровування рідини. Потім влийте пару ложок рослинної олії, додайте подрібнену цибулю і зелень. Продовжуйте обсмажувати до золотистого кольору. Посоліть і поперчіть за смаком.
Із готової картоплі злийте воду, приберіть спеції, додайте борошно і влийте 2-3 ложки рослинної олії. Добре розімніть масу і перемішайте до однорідності.
З картопляного тіста сформуйте невеликі коржики, в центр кожного покладіть ложку грибної начинки і защипайте края, як пиріжок. Обваляйте в борошні з усіх сторін.
Коли всі зрази будуть підготовлені, обсмажте їх на розігрітій сковороді в невеликій кількості рослинного масла до золотистої скоринки. Подавайте до столу з овочевими салатами і свіжою зеленню. Смачного!
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...