Картопляний омлет з ковбасками і сиром - смачний перекус для всієї родини

Всі ми розуміємо, як важливо піклуватися про свій організм. Однак іноді нам не вистачає часу на базові речі, від чого якість нашого життя поступово погіршується. Той же сніданок є важливою частиною людського раціону, але з різних причин люди часто нехтують цим прийманням їжі, передають Патріоти України.

Ми представимо тобі страву, на приготування якої точно знайдеться час. Завдяки своїй ситності пишний омлет з картоплею, сиром і ковбасками стане ідеальним варіантом для ранкового приймання їжі. На те, щоб приготувати цей смачний і простий сніданок знадобиться не більше 15 хвилин. Не віриш? Тоді підготуй інгредієнти і засікай час. Приступимо до приготування!

Інгредієнти:

  • 1 картопля
  • 4 яйця
  • 150 г твердого сиру
  • 200 г мисливських ковбасок
  • пучок зелені
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • 50 мл рослинної олії

Приготування:

  1. Спочатку очищуємо картоплю від шкірки і натираємо соломкою. Сир нарізаємо на маленькі кубики, а копчені ковбаски невеликими кружечками. Також подрібнюємо зелень і перекладаємо всі інгредієнти в одну велику глибоку миску.
  2. В іншій посудині збиваємо яйця окремо від інших інгредієнтів, посоливши і додавши перець за смаком. Потім з'єднуємо яйця з іншими продуктами і гарненько все перемішуємо.
  3. Ставимо сковороду на середній вогонь, наливаємо трохи олії і гарненько прогріваємо. Потім виливаємо на сковороду заготовку.
  4. Зменшуємо вогонь, накриваємо картопляний омлет кришкою і підсмажуємо з одного боку протягом 7 хвилин.
  5. Потім замінюємо кришку тарілкою, перевертаємо омлет і обсмажуємо його ще 6 хвилин під кришкою з іншого боку.
  6. Готовий омлет викладаємо на блюдо, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.

Приємного апетиту.

Джерело: Ukr.Media

Хочете мозок, як у 20 років? Дослідження дає простий рецепт

вівторок, 26 серпень 2025, 17:15

Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...

Не робіть помилок! Як правильно варити рис, щоб він не злипався і не горів

вівторок, 26 серпень 2025, 16:56

Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...