Картопляний омлет з ковбасками і сиром - смачний сніданок для всієї родини

Всі ми розуміємо, як важливо піклуватися про свій організм. Однак іноді нам не вистачає часу на базові речі, від чого якість нашого життя поступово погіршується. Той же сніданок є важливою частиною людського раціону, але з різних причин люди часто нехтують цим прийманням їжі, передають Патріоти України.

Ми представимо тобі страву, на приготування якої точно знайдеться час. Завдяки своїй ситності пишний омлет з картоплею, сиром і ковбасками стане ідеальним варіантом для ранкового приймання їжі. На те, щоб приготувати цей смачний і простий сніданок знадобиться не більше 15 хвилин. Не віриш? Тоді підготуй інгредієнти і засікай час. Приступимо до приготування!

Інгредієнти:

  • 1 картопля
  • 4 яйця
  • 150 г твердого сиру
  • 200 г мисливських ковбасок
  • пучок зелені
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • 50 мл рослинної олії

Приготування:

  1. Спочатку очищуємо картоплю від шкірки і натираємо соломкою. Сир нарізаємо на маленькі кубики, а копчені ковбаски невеликими кружечками. Також подрібнюємо зелень і перекладаємо всі інгредієнти в одну велику глибоку миску.
  2. В іншій посудині збиваємо яйця окремо від інших інгредієнтів, посоливши і додавши перець за смаком. Потім з'єднуємо яйця з іншими продуктами і гарненько все перемішуємо.
  3. Ставимо сковороду на середній вогонь, наливаємо трохи олії і гарненько прогріваємо. Потім виливаємо на сковороду заготовку.
  4. Зменшуємо вогонь, накриваємо картопляний омлет кришкою і підсмажуємо з одного боку протягом 7 хвилин.
  5. Потім замінюємо кришку тарілкою, перевертаємо омлет і обсмажуємо його ще 6 хвилин під кришкою з іншого боку.
  6. Готовий омлет викладаємо на блюдо, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.

Приємного апетиту.

Джерело: Ukr.Media

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...