Мало хто любить
готувати деруни, оскільки доводиться тривалий час стояти біля плити. Ми
знайшли вихід з цієї ситуації і пропонуємо вам приготувати один великий
дерун з начинкою з м'яса в духовці, передають Патріоти України.
Деякі
скажуть, але ж це вже не дерун. Нехай буде так, тоді це дуже смачна
страва з картоплі і м'яса. У будь-якому випадку, ми гарантуємо, вам
сподобається.
Необхідні продукти:
- 5 штук картоплі
- 400 грамів фаршу
- 2 цибулини
- 2 курячих яйця
- 3 зубчики часнику
- 3 столові ложки пшеничного борошна
- 3 столові ложки сметани
- сіль, перець за смаком
- рослинна олія
Починаємо приготування:
- Картоплю
очищаємо і натираємо на тертці. Одну цибулину очистити і також
натираємо на тертці. Підготовлені продукти кладемо в миску, додаємо
курячі яйця, трохи рослинної олії, сметану, подрібнений часник, борошно,
сіль і перець. Все перемішуємо.
- На деко кладемо пергаментний
папір і викладаємо тісто, розподіляємо його. Відправляємо картопляний
корж в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 15-20
хвилин.
- Цибулину нарізаємо дрібними шматочками, подрібнюємо зелень (за бажанням).
- Фарш солимо і перчимо до смаку, додаємо зелень і цибулю. Все добре перемішуємо.
- Дістаємо
корж і акуратно перекладаємо на рушник, а потім згортаємо в рулетик. У
такому вигляді даємо трохи охолонути, потім розгортаємо і зверху
викладаємо м'ясну начинку, розподіляємо. І щільно згортаємо в рулет.
- Заготівлю
перекладаємо на деко з пергаментним папером, накриваємо фольгою і
відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. потім
фольгу знімаємо і випікаємо рулет ще 10-15 хвилин. Змащуємо його зверху
сметаною, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...
Вчені з Університету Редінга назвали сніданок, який покращує роботу мозку. Дослідження показало, що ранкова трапеза повинна містити 50 грамів волоських горіхів, передають Патріоти України. Експерти запевняють, що споживання волоських горіхів, змішаних ...