Каструлі та сковорідки з нержавіючої сталі знову блищатимуть - потрібен один підручний продукт

Каструлі та сковороди з нержавіючої сталі не повністю захищені від будь-яких слідів чи подряпин. Згодом їх поверхня покривається плямами, викликаними сіллю та мінералами з їжі.

Але не поспішайте засмучуватись, один підручний інгредієнт допоможе зробити їх знову блискучими. Нагар у внутрішній частині посудини можна легко прибрати.

Про лайфхак з очищення сковорідок і каструль з нержавіючої сталі розповідає видання The Sun. Все, що вам знадобиться, звичайний оцет, який часто використовується в побутових цілях, у тому числі для натирання посуду до блиску, як у ресторанах.

Ви можете видалити окислений шар на посуді невеликою кількістю старого доброго столового оцту. Що потрібно робити, щоб повернути блискучий вигляд каструлі або сковорідці з нержавійки: просто налите трохи оцту в каструлю, збовтайте її і промийте.

Кислота в оцті швидко відновлює блиск нержавіючої сталі. Після миття сковорода виглядатиме як нова, без будь-яких плям.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...