Категорично не можна тримати на кухні: Які речі заважають впустити у ваше життя радість

Кухня - це символічне вогнище, місце особливої енергетики і сили, а не просто місце для приготування їжі.

Деякі речі на вашій кухні, яка здавна вважається сакральним місцем, можуть привернути в ваш будинок прикрощі, невдачі, бідність і хвороби. Адже ця кімната - не просто місце для приготування їжі, це символічне вогнище, місце особливої енергетики і сили, повідомляють Патріоти України.

Які речі заважають впустити у ваше життя радість, щастя і процвітання - пише dailyhoro.

Битий посуд

Посуд зі сколами, тріщинами, чашки з відбитими ручками не тільки забирає позитивну енергію, але може стати причиною порізів, а також проблем з травленням через скупчення в місцях тріщин і відколів хвороботворних бактерій.

Пляшки

Зберігання на кухні порожніх ємностей, які не використовуються, а тільки займають місце, притягує в будинок труднощі. Щоб не було фінансових проблем, не залишайте порожні пляшки на столі - від непотрібних позбудьтеся, а потрібні відправте в шафу засипавши в них трохи солі. Так і від поганих запахів позбудетеся і гроші з дому витікати не будуть.

Зіпсовані продукти

Проводьте ревізію бакалії, спецій, овочів і фруктів регулярно. Ніякої цвілі, залежалих круп з міллю, гнилих і зіпсованих овочів. Це не тільки загрожує отруєнням, але і може накликати біди на домочадців.

Брудний посуд

Ніколи не залишайте брудний посуд на столі і в раковині надовго, особливо - на ніч. Це приверне в будинок тарганів, а ось добробут і процвітання, навпаки, відлякає.

Зіпсована побутова техніка і начиння

Непотрібний ополоник, декоративна підставка під яйця, зламаний міксер, морально застаріла кавоварка - всі ці предмети притягують не тільки пил і бруд, але також і неприємності.

Непотрібні подарунки

Мила статуетка або прихватка можуть стати джерелом проблем, якщо вони подаровані від нехороших людей. Такі предмети варто прибирати з житла. Також не варто зберігати на кухні нічого, що викликає роздратування.

Зламаний годинник

Годинник на кухні можуть стати як помічником, так і шкідником. Не зберігайте його, якщо він прийшов в непридатність, тільки тому що він красивий. Час, що зупинився, приваблює неминучі біди.

Засоби для прибирання

Віники, старі ганчірки, губки притягують неприємності і злидні. Відразу замінюйте засоби для прибирання, як тільки вони прийшли в непридатність.

Сухі квіти

Прикрашати кухню загиблими рослинами - погана затія. Висохлі квіти не несуть позитивної енергетики, і від них краще позбутися.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...