Кава буде як у кав'ярні! Смак напою покращить секретний інгредієнт

Кава у кав'ярні, як правило, в рази смачніша за домашню. Однак вона дорого коштує і не завжди є можливість потішити себе смачним напоєм. Його можна приготувати вдома - без кавоварки, але з секретним інгредієнтом, передають Патріоти України.

Щоб приготувати міцну та насичену каву, вам знадобиться турка та наступні інгредієнти:

  • 2 ч. л. свіжомеленої зернової кави;
  • 150 мл води:
  • дрібка солі;
  • цукор та молоко за смаком;

Насипте в турку каву і додайте кілька кристаликів солі - цей інгредієнт потрібний для балансування смаку, але не повинен перебивати його, тому важливо не переборщити.

Додайте цукор і влийте воду – вона має бути холодною. Якщо хочете, щоб напій вийшов міцнішим, буде достатньо 100 мл

Поставте турку на плиту та увімкніть вогонь. Потрібно дочекатися моменту, коли почне підніматися пінка. Зменште вогонь, а коли на напої з'явиться шапочка з піни, відставте на 20 секунд, щоб вона опустилася. Знову поставте турку на вогонь і зніміть - це потрібно повторити тричі.

Відставте турку і збризніть напій холодною водою, щоб піна осіла. Витримайте кілька хвилин, після чого налийте каву у чашки. Їх попередньо потрібно ошпарити окропом. Готово, смачного!

Як приготувати каву з молоком

Молоко не можна відразу додавати до кави, щоб швидше охолодити її. Потрібно почекати, поки напій настоїться і тоді влити молоко. При цьому важливо, щоб воно не було холодним - підігрійте і тоді додайте в чашку.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...