Кава у кав'ярні, як правило, в рази смачніша за домашню. Однак вона дорого коштує і не завжди є можливість потішити себе смачним напоєм. Його можна приготувати вдома - без кавоварки, але з секретним інгредієнтом, передають Патріоти України.
Щоб приготувати міцну та насичену каву, вам знадобиться турка та наступні інгредієнти:
Насипте в турку каву і додайте кілька кристаликів солі - цей інгредієнт потрібний для балансування смаку, але не повинен перебивати його, тому важливо не переборщити.
Додайте цукор і влийте воду – вона має бути холодною. Якщо хочете, щоб напій вийшов міцнішим, буде достатньо 100 мл
Поставте турку на плиту та увімкніть вогонь. Потрібно дочекатися моменту, коли почне підніматися пінка. Зменште вогонь, а коли на напої з'явиться шапочка з піни, відставте на 20 секунд, щоб вона опустилася. Знову поставте турку на вогонь і зніміть - це потрібно повторити тричі.
Відставте турку і збризніть напій холодною водою, щоб піна осіла. Витримайте кілька хвилин, після чого налийте каву у чашки. Їх попередньо потрібно ошпарити окропом. Готово, смачного!
Як приготувати каву з молоком
Молоко не можна відразу додавати до кави, щоб швидше охолодити її. Потрібно почекати, поки напій настоїться і тоді влити молоко. При цьому важливо, щоб воно не було холодним - підігрійте і тоді додайте в чашку.
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...
Якщо вивертати одяг перед пранням, це збереже довше життя улюбленому вбранню, передають Патріоти України. Чи потрібно вивертати речі навиворіт перед пранням у пральній машинці? Хтось це робить, хтось - не вважає необхідним. Втім, експерти радять не пол...