Каву мало хто п'є без будь-яких добавок, що покращують запах та смак. Названо три інгредієнти, які категорично не можна додавати до напію - він стане шкідливим для організму, передають Патріоти України.
Є безліч способів приготування кави, а також добавок, покликаних підвищити її харчову цінність. До нього додають молоко, корицю, коріандр, кардамон та багато інших спецій. Дієтологи вважають, що у складі точно не повинно бути наступних інгредієнтів.
Це один із найшкідливіших продуктів, який багато лікарів закликають зовсім виключити із раціону харчування. Кава з цукром входить у звичку, а якщо кількість чашок перевищує 1-2 на день, варто замислитись. Такий напій не принесе користі організму, сприятиме набору ваги та негативно впливатиме на стан шкіри. Краще використовувати мед, стевію чи кленовий сироп.
Багато кавоманів замінюють шкідливий цукор штучними підсолоджувачами, але й у них немає користі. Такі речовини порушують роботу шлунка та баланс бактерій у кишечнику. Оптимально забути про них і віддати перевагу натуральним інгредієнтам.
Ще один популярний продукт, який часто додають у каву. У такій добавці часто міститься цукор, а також штучні ароматизатори та інші інгредієнти, які визнані шкідливими для здоров'я. Спробуйте використовувати як альтернативу молоко, причому не тваринного, а рослинного походження. Найкращий вибір - кокосове, мигдально або вівсяне. З ними кава стане дуже ніжною і набуде специфічного кремового присмаку
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...