Кава в турці буде ідеальною, якщо правильно вибрати воду

У технології приготування страв та напоїв не буває дрібниць. Якщо є певні поради, вони з’явилися не на пустому місці. Так само це стосується кави. Зварити в турці не є складним завданням, але якість та характеристики води мають колосальний вплив на смак ароматного напою, передають Патріоти України.

Подробиці

Не використовуйте воду з-під крана. До її складу входять домішки, в тому числі дезінфекційні, які не найкращим чином будуть впливати на смак кави. Хімічними сполуками він нейтралізується. Воду з-під крана можна використовувати, якщо вдома є фільтр чи озонатор.

Якщо немає пристроїв для очищення води, тоді використовуйте кип’ячену чи відстояну. Найкращий варіант — бутильовану або джерельну.

Хімічний факт та вимоги для цікавості. Вважається, що найкращим варіантом для приготування кави є вода з рН від 6,5 до 7,5. Жорсткість води також важлива — від 75 до 250 мг/л.

А ви це знали? Чому в ресторанах варені яйця вимикають відразу, як закиплять

середа, 26 червень 2024, 11:13

Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України. Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго...

А ви це знали? Яка каша найкорисніша для організму і допомагає схуднути

середа, 26 червень 2024, 10:44

Цей продукт відновлює кишківник і стабілізує рівень цукру в крові, передають Патріоти України. За словами лікарів вівсянка здатна "зарядити" наш кишківник всіма необхідними мікроелементами, щоб він міг нормально функціонувати. Вівсяна каша містить вели...