У технології приготування страв та напоїв не буває дрібниць. Якщо є певні поради, вони з’явилися не на пустому місці. Так само це стосується кави. Зварити в турці не є складним завданням, але якість та характеристики води мають колосальний вплив на смак ароматного напою, передають Патріоти України.
Не використовуйте воду з-під крана. До її складу входять домішки, в тому числі дезінфекційні, які не найкращим чином будуть впливати на смак кави. Хімічними сполуками він нейтралізується. Воду з-під крана можна використовувати, якщо вдома є фільтр чи озонатор.
Якщо немає пристроїв для очищення води, тоді використовуйте кип’ячену чи відстояну. Найкращий варіант — бутильовану або джерельну.
Хімічний факт та вимоги для цікавості. Вважається, що найкращим варіантом для приготування кави є вода з рН від 6,5 до 7,5. Жорсткість води також важлива — від 75 до 250 мг/л.
Є кілька продуктів, якими не рекомендується закушувати алкоголь, оскільки вони можуть посилити його негативний вплив на організм або викликати небажані реакції. Ось основні з них і пояснення чому, передають Патріоти України. Чому не можна:. Чому не мож...
Неприємний запах у холодильнику – проблема, з якою стикаються багато господинь. Навіть після ретельного прибирання іноді залишається небажаний аромат. Проте існує простий і доступний спосіб вирішення такої ситуації – використання звичайної кухонної сол...