Кавовій гущі не місце у відрі для сміття! Ось де вона може стати в нагоді

Чашечка свіжозвареної ароматної кави - це справжня насолода вранці. Виявляється, це не лише улюблений напій, а й несподіваний союзник у вирішенні найрізноманітніших побутових проблем, передають Патріоти України.

Разом з "Важно знать" розповімо, як можна використати кавову гущу. Цей на перший погляд незвичайний продукт допоможе вам у багатьох питаннях.

Як можна використовувати кавову гущу

Виявляється, це чудовий миючий засіб для посуду. Кавовий макуха ефективно усуває забруднення і добре пахне. Також кава — відмінна "фарба" для темних меблів. Просто трохи проваріть гущу, за допомогою ватного диска протріть у меблі — і проблеми як не бувало.

Висушена кавова гуща допоможе позбутися неприємних запахів у холодильнику та шафі. Просто загорніть її в марлю і відправте у взуття — таким чином і запаху як не бувало.

За допомогою гущі можна також позбутися мурах у будинку. Насипте трохи висушеної макухи в місця проживання комах — і вони зникнуть. До речі, кавова гуща ще й запобігає ковзанню. Змішайте її з сіллю, посипте кригу біля будинку — і ви більше не падатимете.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...