Кавун, маслини, вівсянка і не тільки: У чому секрет стрункої фігури Кейт Міддлтон та які її улюблені продукти

Зовнішній вигляд представниці королівської сім'ї Кейт Міддлтон завжди привертав увагу суспільства. Люди зачаровані її сяючою шкірою, блискучим волоссям та активним способом життя. Вибір страв герцогині Кембриджської щомісяця охоплює понад чотири з половиною тисячі запитів у мережі. Однак не все так просто, як здається на перший погляд. Для того, щоб бути у формі, мати трьох дітей дотримується спеціальної дієти. Видання Еxpress пише, що Кейт Міддлтон їсть вранці вівсянку з ягодами, передають Патріоти України.

Експерти називають це енергетичною їжею. Але крім цього, дружина принца Вільяма має ще деякі секрети – спеціальні продукти на сніданок, обід та вечерю.

Сніданок Кейт Міддлтон. Окрім уже згаданої вівсянки та інших подібних продуктів, багатих на антиоксиданти, щоранку герцогиня Кембриджська займається спортом. Вона бігає та робить "планку".

Обід Кейт Міддлтон. На обід герцогиня Кембриджська вживає більше сирих продуктів. Наприклад, салати з кавуна, які є її основним продуктом харчування. Зокрема, соковитий рожевий кавун з авокадо, цибулею, огірком та сиром "Фета". Також у меню овочевий шашлик та карі із сочевиці.

Вечеря Кейт Міддлтон. Ця трапеза проходить із традиційними англійськими стравами. Наприклад, смажена курка, піца, паста й торти.

Закуски Кейт Міддлтон. Голод протягом дня герцогиня втамовує сирими фруктами та овочами, включно з ягодами годжі та оливками. Ці продукти у неї завжди із собою.

А ще експерти зазначають, що фігура герцогині Кембриджської у формі завдяки її дітям, за якими часто доводиться бігати.

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...