
Хачапурі - це так смачно, що просто неможливо описати словами. Треба готувати і їсти, передають Патріоти України.
Можна ще пити вино. Але це не обов'язково, до речі, нещодавно хачапурі стали пам'яткою культурної спадщини Грузії. Сподіваюся, що тепер сумнівів у тому, що це обов'язково потрібно спробувати, зовсім не залишилося.
Інгредієнти
Приготування
1. У глибоку тару додати кефір кімнатної температури, соду, цукор, сіль, 1 яйце.
2. Все перемішати. Додати борошно. Перемішати.
3. Додати рослинну олію. Почати місити тісто.
4. Стіл присипати борошном, викласти тісто. Замісити м'яке тісто.
5. Сформувати з нього ковбаску. Розрізати її на 4 рівні частини.
6. З кожної сформувати кульку. Накрити, дати тісту відпочити 10 хвилин.
7. Натерти сир на грубій тертці. До нього додати 1 яйце, сіль і перець. Перемішати.
8. З кожного шматка тіста сформувати невеликий коржик, покласти на нього сирну начинку.
9. Краї коржів зібрати зверху в центрі та зліпити разом.
10. Корж перевернути та обережно приплюснути руками, збільшуючи діаметр коржа.
11. Обсмажити на сухій сковороді з закритою кришкою на невеликому вогні з кожного боку кілька разів.
12. Змастити розтопленим вершковим маслом.
Готові хачапурі!
Всім приємного апетиту!
Відмова від соцмереж на 7 днів може покращити психічне здоров’я молодих людей. Про це йдеться у новому дослідженні, опублікованому в журналі JAMA Network Open, передають Патріоти України. Вчені спостерігали за 295 молодими людьми віком 18–24 років, які...
Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...