Хачапурі - це так смачно, що просто неможливо описати словами. Треба готувати і їсти, передають Патріоти України.
Можна ще пити вино. Але це не обов'язково, до речі, нещодавно хачапурі стали пам'яткою культурної спадщини Грузії. Сподіваюся, що тепер сумнівів у тому, що це обов'язково потрібно спробувати, зовсім не залишилося.
Інгредієнти
Приготування
1. У глибоку тару додати кефір кімнатної температури, соду, цукор, сіль, 1 яйце.
2. Все перемішати. Додати борошно. Перемішати.
3. Додати рослинну олію. Почати місити тісто.
4. Стіл присипати борошном, викласти тісто. Замісити м'яке тісто.
5. Сформувати з нього ковбаску. Розрізати її на 4 рівні частини.
6. З кожної сформувати кульку. Накрити, дати тісту відпочити 10 хвилин.
7. Натерти сир на грубій тертці. До нього додати 1 яйце, сіль і перець. Перемішати.
8. З кожного шматка тіста сформувати невеликий коржик, покласти на нього сирну начинку.
9. Краї коржів зібрати зверху в центрі та зліпити разом.
10. Корж перевернути та обережно приплюснути руками, збільшуючи діаметр коржа.
11. Обсмажити на сухій сковороді з закритою кришкою на невеликому вогні з кожного боку кілька разів.
12. Змастити розтопленим вершковим маслом.
Готові хачапурі!
Всім приємного апетиту!
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...