Хід конем: Дружина встановила в машині чоловіка проекцію свого обличчя, щоб він "ніколи не зраджував" (відео)

Жінка встановила проекцію свого обличчя на пасажирські двері автомобіля чоловіка, нібито щоб не дати йому можливість зрадити, передають Патріоти України.

Музикант Дерек Морріс, який публікує відео в TikTok під ніком @derekmorrismusic, поділився роликом, в якому стверджує, що його дружина проводить занадто багато часу на Amazon.

41-річний чоловік зі США показав, як відчиняє пасажирські двері своєї білої автівки і виявляє, що обличчя його дружини проектується на землю.

Його дружина встановила під дверима спеціальний світлодіодний проектор для автомобільних дверей та помістила на нього своє обличчя. Її очі широко розплющені, а ніздрі роздуті — імовірно, щоб показати будь-кому, хто незаконно перебував у машині, хто тут головна.

"Неймовірно", — додав чоловік у підписі до кліпу, який набрав понад 10,9 млн переглядів.Втім, думки глядачів TikTok щодо витівки розділилися: деякі заявили, що парі слід розлучитися, якщо вона така "невпевнена у собі".

У відповідь Дерек написав хейтерам у коментарях: "Послухайте. Я закохався в цю жінку, коли вперше побачив її, коли навчався у восьмому класі. Мені зараз 41 рік. Ми абсолютно закохані. Жінка моєї мрії, величезне благословення від Бога, і ось ми тут".

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...