
Експерти поділилися способом, як зберегти хліб свіжим і без плісняви до двох тижнів - і при цьому не заморожувати його, передають Патріоти України.
Що потрібно робити?
Цей простий прийом допомагає контролювати рівень вологості, не даючи плісняві розвиватися, але при цьому хліб не пересихає швидко.
Експеримент показав: хліб, збережений таким способом, залишався свіжим і смачним на 8 днів довше, ніж зазвичай. Таким чином, буханка може зберігатися до 15 днів без заморозки.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...