Експерти поділилися способом, як зберегти хліб свіжим і без плісняви до двох тижнів - і при цьому не заморожувати його, передають Патріоти України.
Що потрібно робити?
Цей простий прийом допомагає контролювати рівень вологості, не даючи плісняві розвиватися, але при цьому хліб не пересихає швидко.
Експеримент показав: хліб, збережений таким способом, залишався свіжим і смачним на 8 днів довше, ніж зазвичай. Таким чином, буханка може зберігатися до 15 днів без заморозки.
Нові дослідження показують, що три поширені проблеми серця - високий кров'яний тиск, діабет 2 типу та низький рівень хорошого холестерину (ЛПВЩ) - можуть різко підвищити ризик смерті від стеатотичної хвороби печінки, пов’язаної з метаболічною дисфункці...
Хочете дізнатися щось нове про свою особистість? Тоді цей психологічний тест саме для вас! Все, що потрібно - подивитися на три сумочки та вибрати ту, яка вам найбільше до душі. Результат може виявитися несподіваним і розкрити риси, про які ви навіть н...