
Ви виймаєте з пакету буханку, а вона вже тверда, немов цеглина? Цей лайфхак допоможе вам позбутися проблеми: достатньо покласти в пакет зі хлібом кілька стебел селери - і він залишиться м’яким і пухким до семи днів, передають Патріоти України.
Селера містить близько 95 % води. Коли ви кладете її в пакет поруч із хлібом, частина вологи поступово випаровується і насичує повітря всередині, перешкоджаючи висиханню та черствінню скоринки.
За тиждень хліб залишається пухким, наче щойно випеченим. Перевірений спосіб від господині та перевірений мільйонами господинь у всьому світі!
Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...