
Срібна призерка Токіо-2020 Анжеліка Терлюга розповіла, що входить до її раціону. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Folga.
"Я рідко дозволяю собі шкідливу їжу, – зазначила Терлюга. – Періодами буває таке, що я їм усе, але найчастіше тримаю себе на дієті: намагаюся їсти лише корисну їжу".
"Коли я стежу за своєю вагою, то мені краще вибрати рис із курочкою, овочі, фрукти, а не закинутися якимось фастфудом або наїстися солодкого, – додала каратистка. – Такого немає, я намагаюся обмежувати себе в цьому. Я раніше була ласуном, але в останній рік досить холодно ставлюся до десертів. Іноді мене пробиває з'їсти якийсь круасан чи еклер, але загалом намагаюся стримуватися. Я кофеман: обожнюю латте, капучино з різним молоком – банановим, мигдальним, кокосовим і звичайним".
"До того ж люблю авокадо. Іноді мені здається, що готова з'їсти до трьох штук на день. І як типова одеситка, люблю морепродукти. Якщо вибирати між рибою і м'ясом, віддаю перевагу першому варіанту. Якщо говоримо про м'ясо, то я більше схиляюся до дієтичних сортів: курка, кролик, індичка. Тобто зрідка їм свинину та яловичину. Дуже подобається смажена картопля, але їм дуже рідко, раз на місяць, якщо не рідше. Ще люблю хачапурі. Я - та людина, яка прийде в кіно лише заради попкорну із сиром, бо я його обожнюю. Але коли мені треба зганяти вагу, то я розумію, що жодного хачапурі, жодного хліба. Я вмію себе контролювати й обмежувати", – підсумувала Терлюга.
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...