Хочете дізнатися, як вам діяти далі? Виберіть карту - і читайте пророцтво

У кожного в житті настає момент, коли ситуація заходить у глухий кут і важко самостійно знайти з неї вихід. Якщо ви зараз також перебуваєте в пошуках відповіді на важкі життєві питання, то просто послухайте свою інтуїцію, передають Патріоти України.

Спробуйте скористатися настановами великого мислителя Ошо, щоб прислухатися до свого внутрішнього голосу. Зосередьтесь на питанні, яке вас хвилює і виберіть карту. Ваше чуття саме вибере правильну думку. А Ошо пояснить вам ваш вибір.

1. Не чекайте кохання, кохайте самі. Замість того, щоб постійно очікувати й брати, варто діяти та віддавати. Тільки коли ви навчитесь ділитися своїми почуттями, кохання прийде до вас.

2. Перестаньте сумувати. У вашій ситуації вам допоможе позитивний і легкий настрій. Поки ви сумуєте, ви не впускаєте у своє серце щастя. Молитва і радість допоможе вам виплутатися.

3. Ви прагнете відійти від життєвої драми й вже рухаєтесь в правильному напрямку. Ви розумієте, що треба оточити себе лише доброзичливими та вірними людьми. Не заходьте зі свого шляху. Моліться і просіть, щоб на вашому життєвому шляху більше не виникало такого стресу.

4. Не ідеалізуйте. Через вашу любов до бездоганності, ви мучите себе і може відштовхнути від себе звичайних, на вашу думку, людей. Але пам’ятайте, що звичайних людей не існує. Всі ми унікальні. Поважайте цю унікальність і те, що люди роблять для вас.

5. Коли здається, що все ваше життя перетворюється в розруху, подумайте про те, які нові досягнення ви почнете будувати на цій руїні.

6. Навчіть себе радіти життю і ділитися цією радістю. Якщо люди в розмові з вами усміхаються, а в довготривалому спілкуванні справді стають щасливішими, то ви все робите правильно.

7. Ви ніколи не поберете самого себе. Те, що заклала в вас природа завжди буде сильнішим за будь-яку маску. Тому просто прийміть себе, навчіться слухати та уживатися з собою. Це зекономить вам сили на боротьбу і дасть можливість направити їх в більш потрібний напрямок.

8. Не шукайте сенс життя. Це часто робить людину нещасною. Просто живіть, як хмара, яка пропливає над землею, чи ріка, яка тече і дарує багато користі та радості. Чи потрібен сенс птахам, які співають по ранках? Але вони ж співають і приносять своїм співом утіху.

9. Вдих і видих. Зберігайте спокій, цього достатньо.

10. Вимкніть голову та увімкніть серце. Не зациклюйтесь на думках, дайте волю почуттям. Тільки так ви навчитесь слухати своє серце, а воно не збреше.

11. Назад вже не повернутися, щоб все правильно почати, але попереду ще є час, щоб все правильно завершити.

12. Зрозумійте в нас дуже малий і швидкоплинний запас енергії та сил, а ще в нас зовсім небагато часу. Присвятіть своє життя прекрасно, не потрібно зупинятися на гидкому. Любіть себе і шануйте свій час

Приготуйте салат за цим рецептом - з ним ви забудете про олів’є

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:14

Салат олів’є любить багато людей, бо він дійсно смачний та поживний. І придумали його зовсім не за радянських часів. До речі, в класичному варіанті інгредієнтів жодної вареної ковбаси не було. Тільки натуральне відварене м’ясо та навіть раки. А це вже ...

Без олії та борошна! Такі запечені сирники підкорять вас з першого разу

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:12

Варто приготувати сирники за цим рецептом один раз, щоб зрозуміти, наскільки вони фантастично смачні та пухкі. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку. Для приготування вам потрібні такі продукти:. В ємності змішайте яйця, манну крупу, домашній сир, цу...