Швидко і смачно! Достатньо всього лише кілька простих інгредієнтів і зовсім небагато часу, щоб перетворити звичайну варену ковбасу в оригінальну страву. Вона ідеально впишеться у швидкий і щільний сніданок, передають Патріоти України.
Посмажити на сковороді ковбасу в клярі зовсім просто, до того ж ще й швидко. Всього хвилин 7-10 і страва готова. Також ковбаса в клярі ідеально підійде в якості закуски або швидкого перекусу. Також страву можна подавати з будь-яким гарніром. Її можна їсти як в холодному, так і в гарячому вигляді, кому як більше подобається.
Інгредієнти:
Починаємо процес:
Приємного апетиту!
Лікарі рекомендують обов’язково їсти цю кашу із цільного зерна, щоб ефективніше контролювати рівень цукру в крові, передають Патріоти України. Зазвичай за умови хвороби на цукровий діабет із раціону виключається їжа, що містить вуглеводи. Хоча лікарі н...
Психологічні тести допомагають розкрити особистість людини та показати приховані риси характеру. Німецький художник Йорг Дустервальд спеціалізується на боді-арті. Він прославився картиною, на якій не всі люди можуть знайти намальовану жінку. Пройдіть ц...