Швидко і смачно! Достатньо всього лише кілька простих інгредієнтів і зовсім небагато часу, щоб перетворити звичайну варену ковбасу в оригінальну страву. Вона ідеально впишеться у швидкий і щільний сніданок, передають Патріоти України.
Посмажити на сковороді ковбасу в клярі зовсім просто, до того ж ще й швидко. Всього хвилин 7-10 і страва готова. Також ковбаса в клярі ідеально підійде в якості закуски або швидкого перекусу. Також страву можна подавати з будь-яким гарніром. Її можна їсти як в холодному, так і в гарячому вигляді, кому як більше подобається.
Інгредієнти:
Починаємо процес:
Приємного апетиту!
Ви помітили, що ваш улюбленець постійно сидить біля миски з водою? Якщо це не спекотний день, варто насторожитися. Коти - нащадки пустельних хижаків, і у нормі вони споживають зовсім небагато рідини. Тож різке зростання спраги може сигналізувати про се...
Власники домашніх тварин часто не підозрюють, що деякі овочі, які ми звикли вживати, можуть бути дуже шкідливими або навіть небезпечними для собак. Американський клуб собаководства назвав сім овочів, які категорично заборонено давати собакам через можл...