Хочете приготувати швидкий перекус для всієї родини? Приготуйте ковбасу в клярі

Швидко і смачно! Достатньо всього лише кілька простих інгредієнтів і зовсім небагато часу, щоб перетворити звичайну варену ковбасу в оригінальну страву. Вона ідеально впишеться у швидкий і щільний сніданок, передають Патріоти України.

Посмажити на сковороді ковбасу в клярі зовсім просто, до того ж ще й швидко. Всього хвилин 7-10 і страва готова. Також ковбаса в клярі ідеально підійде в якості закуски або швидкого перекусу. Також страву можна подавати з будь-яким гарніром. Її можна їсти як в холодному, так і в гарячому вигляді, кому як більше подобається.

Інгредієнти:

  • варена ковбаса — 200 г
  • яйце — 1 штука
  • майонез — 2 столові ложки
  • борошно — 2 столові ложки
  • молоко — 5 столових ложок
  • рослинна олія — 2 столові ложки
  • сіль і мелений чорний перець — за смаком

Починаємо процес:

  1. Спочатку готуємо кляр: змішуємо яйця з молоком. Потім додаємо майонез, сіль і чорний мелений перець. Перемішуємо і додаємо борошно. Збиваємо до однорідності.
  2. Нарізаємо кружальцями ковбасу.
  3. Поміщаємо кожен кружечок в кляр.
  4. Потім викладаємо на розігріту сковороду з рослинною олією.
  5. Обсмажуємо з кожної сторони.
  6. Готову страву викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...