Хочете приготувати швидкий перекус для всієї родини? Приготуйте ковбасу в клярі

Швидко і смачно! Достатньо всього лише кілька простих інгредієнтів і зовсім небагато часу, щоб перетворити звичайну варену ковбасу в оригінальну страву. Вона ідеально впишеться у швидкий і щільний сніданок, передають Патріоти України.

Посмажити на сковороді ковбасу в клярі зовсім просто, до того ж ще й швидко. Всього хвилин 7-10 і страва готова. Також ковбаса в клярі ідеально підійде в якості закуски або швидкого перекусу. Також страву можна подавати з будь-яким гарніром. Її можна їсти як в холодному, так і в гарячому вигляді, кому як більше подобається.

Інгредієнти:

  • варена ковбаса — 200 г
  • яйце — 1 штука
  • майонез — 2 столові ложки
  • борошно — 2 столові ложки
  • молоко — 5 столових ложок
  • рослинна олія — 2 столові ложки
  • сіль і мелений чорний перець — за смаком

Починаємо процес:

  1. Спочатку готуємо кляр: змішуємо яйця з молоком. Потім додаємо майонез, сіль і чорний мелений перець. Перемішуємо і додаємо борошно. Збиваємо до однорідності.
  2. Нарізаємо кружальцями ковбасу.
  3. Поміщаємо кожен кружечок в кляр.
  4. Потім викладаємо на розігріту сковороду з рослинною олією.
  5. Обсмажуємо з кожної сторони.
  6. Готову страву викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Будуть як нові! Як швидко почистити прикраси із срібла

субота, 22 листопад 2025, 13:08

Ви купуєте срібні прикраси чи столове приладдя, тому що вони мають гарний вигляд, але з часом ці предмети втрачають блиск. Абсолютно нормально, що вони починають чорніти, і вам просто потрібно якось позбутися цього потьмяніння. Звичайно, є спеціальні з...

А ви це знали? Кому не можна їсти сало

субота, 22 листопад 2025, 12:45

Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...