Хочете відчути себе справжнім детективом? Є завдання! Хтось вчинив вбивство, чи зможете знайти злочинця?

Уважно подивіться на зображення. Жінка була вбита у ванній кімнаті ресторану, передають Патріоти України.Хто вбивця?

Отже, у вас є три хвилини. У лівій частині зображення знаходиться труп жінки. Один з людей, що знаходяться в кафе — вбивця. Добре розгляньте зображення і спробуйте здогадатися, хто скоїв убивство. Якщо ви не можете підкріпити свою здогадку фактами, спробуйте довіритися своїй дедукції.

Не думайте, що невдача в такій ситуації означає щось погане. Це абсолютно нічого не означає. Просто ви були не так уважні.

Спробуйте іноді вирішувати схожі завдання, це дуже корисно.

.

.

.

.

.

Якщо ви не змогли знайти відповідь, вона буде нижче.

.

.

.

.

.

Отже, відповідь.

.

.

.

.

.

Вбивцею є чоловік під номером 4. Якщо придивитися до тіла дівчини, то можна помітити шмат тканини, що лежить у неї під плечем. Його можна сплутати з кров'ю, але він відрізняється. Тепер, якщо подивитися на чоловіка, можна помітити, що у нього як раз не вистачає шматка тканини на сорочці. Якщо ви впоралися, то ви дуже уважні, можете пишатися собою!


Секрет досвідчених господинь! Що додати до котлетного фаршу - картоплю чи хліб

вівторок, 23 квітень 2024, 9:14

Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України. Ось тільки варто задуматись, що к...

Не робіть так! П’ять поширених помилок, які можуть зробити несмачним олів’є

вівторок, 23 квітень 2024, 8:13

Салат олів’є - страва, яка часто з’являється на святковому столі. Навіть якщо багато хто вважає його уже давно непопулярним, тривіальним та некорисним через майонез, яким він заправляється. Цю страву так полюбляли готувати на застілля наші мами та бабу...