Ходьби та інших аеробних вправ недостатньо: Знаменитий лікар-дослідник назвав звичку №1, яка допоможе скинути зайву вагу навіть після 50 років

Зіркова Рене Зеллвегер і в 55 має завдяки здоровому способу життя фігуру 30-річнох

Є кілька причин, через які після 50 років втрачати вагу стає складніше

Професор медицини у Медичній школі Бостонського університету, геріатр Томас Перлз дав пораду №1 зі зниження ваги для людей старше 50 років, яка може вас здивувати, передають Патріоти України з посиланням на журнал Parade.

За словами доктора, є кілька причин, через які після 50 років втрачати вагу стає складніше. Одна з них - з віком ми схильні втрачати м'язову масу:

— Люди старше 50 років, як правило, мають менше м'язових волокон другого типу, також званих волокнами, що швидко скорочуються...

Це призводить до зниження метаболізму і менш ефективного використання наших джерел енергії.

Якщо вам за 50 років, і ви хочете схуднути, лікарі радять почати із силових тренувань.

— Хоча ведеться багато розмов про користь ходьби та інших аеробних занять, Перлз каже, що регулярні силові тренування можуть допомогти відновити м'язи, які ми природним чином втрачаємо з віком, - йдеться в публікації.

За словами фахівця, силові тренування допомагають наростити м'язову масу, яка спалює більше жиру. Також вони захищають суглоби та зберігають кістки міцними.

Геріатр також радить не зациклюватися лише на одній звичці для схуднення:.

Насправді потрібне поєднання нарощування м'язової маси із силовими тренуваннями, аеробними вправами та зміною дієти, щоб включити до неї менше продуктів із високим глікемічним індексом (продукти, які швидко підвищують рівень цукру в крові).


А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...