Холерик, флегматик або…? Виберіть фігуру і дізнайтеся, який темперамент у вас

Виберіть фігуру, яка вам найбільше сподобалася. Нижче дивіться результат тесту. Отже, якщо ви вибрали, передають Патріоти України.

1

Ви – флегматик. Вас майже неможливо збентежити або «збити з шляху». Ви неспішно пересуваєтеся по життю, але майже ніколи не зупиняєтеся, не лінуєтеся. Просто вам комфортно в такому темпі. Так ви краще відчуваєте життя і те, що відбувається навколо вас. Ви дуже наполегливі й завзяті, якщо цього вимагають обставини. На будь-якій роботі ви – незамінний співробітник. Вас цінує начальство, тому що на вас завжди можна покластися. За це, до речі, вас дуже люблять ваші домашні. Ви – педант, будь-яку справу доводите до досконалості, чим компенсуєте свою повільність.

2

Ви – холерик. «І жити квапиться, і відчувати поспішає …» – це в повній мірі про вас. Ви завжди кудись поспішайте, боїтеся не встигнути, робите тисячу справ відразу. Ви легко спалахуєте якоюсь новою справою, з ентузіазмом за неї беретеся, але також швидко від неї втомлюєтеся, перегораєте. Ви – душа будь-якої компанії, веселун і балагур, але тільки якщо ви в настрої і все йде за наміченим вами планом. Будь-яке відхилення може викликати в вас спалахи гніву і навіть агресії. Вам, мабуть, варто звернути свою енергію на досягнення золотої середини, тому що іноді, незважаючи на те, що ви – чудова людина, цими крайнощами ви здатні відштовхувати від себе людей.

3

Сангвінік – ось ваш основний тип темпераменту. Ви – людина вразлива, жива, з жагою до життя! Вам в хорошому сенсі до всього є діло, ви вмієте бути по-справжньому щасливі, і вмієте сумувати, але робити це без драми і патетичних жестів. Ви живете в гармонії з собою і світом. Ви життєрадісні і заряджаєте цією любов’ю до життя оточуючих. Вмієте вишукувати позитивне навіть в дрібницях, ви – відмінний друг і товариш. Ви віддані родині та близьким, прагнете більшого, але вмієте задовольнятися і малим. Але ви зовсім не вмієте виконувати ту роботу, яка вам не подобається, тому часом вам досить складно рухатися по кар’єрних сходах.

4

Ви – меланхолік. Ви здатні засумувати і розхвилюватися буквально через все. Вас так легко образити і поранити, нібито ви – кульбаба в період кінця їхнього цвітіння. У вас дуже крихкий і вразливий внутрішній світ, проте він сповнений творчих поривів, ідей і думок. Ви – людина дуже вдумлива, яка не любить поспішних рішень. Ви на перший погляд не дуже товариські. Але ця думка помилкова, ви дуже любите людей і їхнє суспільство, просто в розмові любите слухати. Ця якість робить вас відмінним другом і супутником життя.


А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...