Супи вміють готувати всі, проте, дуже часто вони виходять занадто жирними. Для того, щоб врятувати суп від жиру, кулінари радять спробувати декілька простих лайфхаків, наприклад, у жирний суп покласти шматок хліба або кубики льоду, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться 5 найкращими способами, які допоможуть видалити більшу частину жиру з супу, рагу та бульйону.
Глечик
Охолоджений суп перелийте в глечик або соусник, залиште на декілька хвилин і знову вилийте назад у каструлю. Більшість жиру залишиться на стінках посуду і страва буде не жирною.
Будь-який хліб
У жирний суп викладіть скибочки хліба, але так, щоб він не потонув, трохи придавіть його ложкою. Весь жир убереться в хліб.
Металевий ополоник або холодна ложка
Покладіть ложку або ополоник у морозилку, після опускайте в суп і жир сам "підійде" до ложки, це потрібно зробити декілька разів, щоб весь жир зник.
Лід
У жирну страву покладіть декілька кубиків льоду. Після цього жир навколо льоду збереться у великі краплі, потім зберіть їх ложкою.
Рушник та лід
Кубики льоду можна загорнути в чистий кухонний рушник і поводіть по поверхні супу. Лід притягне жир. Замість рушника можна використовувати щільні паперові рушники.
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...