Холодна ложка, рушник, лід, хліб: Як врятувати жирний суп, бульйон та рагу

Супи вміють готувати всі, проте, дуже часто вони виходять занадто жирними. Для того, щоб врятувати суп від жиру, кулінари радять спробувати декілька простих лайфхаків, наприклад, у жирний суп покласти шматок хліба або кубики льоду, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться 5 найкращими способами, які допоможуть видалити більшу частину жиру з супу, рагу та бульйону.

Глечик

Охолоджений суп перелийте в глечик або соусник, залиште на декілька хвилин і знову вилийте назад у каструлю. Більшість жиру залишиться на стінках посуду і страва буде не жирною.

Будь-який хліб

У жирний суп викладіть скибочки хліба, але так, щоб він не потонув, трохи придавіть його ложкою. Весь жир убереться в хліб.

Металевий ополоник або холодна ложка

Покладіть ложку або ополоник у морозилку, після опускайте в суп і жир сам "підійде" до ложки, це потрібно зробити декілька разів, щоб весь жир зник.

Лід

У жирну страву покладіть декілька кубиків льоду. Після цього жир навколо льоду збереться у великі краплі, потім зберіть їх ложкою.

Рушник та лід

Кубики льоду можна загорнути в чистий кухонний рушник і поводіть по поверхні супу. Лід притягне жир. Замість рушника можна використовувати щільні паперові рушники.

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...

Відчуваєте "вічну втому"? Ось що стоїть за відчуттям виснаження і як з цим боротися

субота, 28 вересень 2024, 10:30

Сон є критично важливим для вашого здоров’я та загального самопочуття. Якщо ви не забезпечите своєму тілу достатню кількість відпочинку, це може мати негативний вплив на фізичний стан, концентрацію та поведінку, передають Патріоти України. Згідно з да...