Кава - напій, без якого неможливий ранок більшості людей. Але в поспіху, особливо вранці, ви можете просто налити молоко або вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. Але при першому ковтку ви виявите, що смак готового напою сильно відрізняється від тієї ж кави, яку подають у найближчому кафе, передають Патріоти України.
Виявляється, навіть температура молока чи вершків впливає смак напою. Навіть найсмачніша кава, в яку налили холодне молоко або вершки, може на смак стати рідкою і зовсім не смачною. Разом з Ukr.Media розповімо, як правильно готувати улюблений напій так, щоб у результаті насолоджуватися ароматною вершковою кавою!
Дайте щойно звареній каві постояти пару хвилин. Молоко чи вершки підігрійте та додайте до улюбленого напою – і все зміниться! Він набуде багатого кавово-вершкового смаку — і не натяку на водянистість.
Ніколи не слід поспішати у приготуванні кави! Одна проста дія – підігрів молока чи вершків – може дуже змінити смак напою! Додавайте тільки теплі добавки та насолоджуйтесь кожною випитою м’якою та ароматною кавою.
Розморожування м’яса при кімнатній температурі - найпоширеніша помилка, яку допускають на кухні. Багато хто просто залишає продукт на столі, щоб той швидше відтанув. Але цей зручний метод може зробити м’ясо небезпечним для вживання - особливо влітку, к...
У середній чашці кави міститься близько 140 мг кофеїну. За даними FDA, безпечна добова норма кофеїну -- до 400 мг, що приблизно дорівнює чотирьом чашкам кави, передають Патріоти України. Доктор наголошує: трохи цукру може покращити роботу мозку, але в...