Холодне або гаряче молоко додавати в каву? Відповіді не знають навіть багато кавоманів

Кава - напій, без якого неможливий ранок більшості людей. Але в поспіху, особливо вранці, ви можете просто налити молоко або вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. Але при першому ковтку ви виявите, що смак готового напою сильно відрізняється від тієї ж кави, яку подають у найближчому кафе, передають Патріоти України.

Виявляється, навіть температура молока чи вершків впливає смак напою. Навіть найсмачніша кава, в яку налили холодне молоко або вершки, може на смак стати рідкою і зовсім не смачною. Разом з Ukr.Media розповімо, як правильно готувати улюблений напій так, щоб у результаті насолоджуватися ароматною вершковою кавою!

Яке молоко потрібно додавати в каву

Дайте щойно звареній каві постояти пару хвилин. Молоко чи вершки підігрійте та додайте до улюбленого напою – і все зміниться! Він набуде багатого кавово-вершкового смаку — і не натяку на водянистість.

Ніколи не слід поспішати у приготуванні кави! Одна проста дія – підігрів молока чи вершків – може дуже змінити смак напою! Додавайте тільки теплі добавки та насолоджуйтесь кожною випитою м’якою та ароматною кавою.

А ви це знали? Чому не можна дарувати годинники - стародавня прикмета, у яку досі вірять

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 23:10

Багато людей переконані, що годинник - один із найнебезпечніших подарунків. Хоча на перший погляд це практична і стильна річ, у народі існує безліч прикмет, які пов’язують цей подарунок із розлукою, сварками й навіть нещастями, передають Патріоти Украї...

Повернення коштів і чарджбеки: як захистити бізнес від шахрайства та зберегти репутацію

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 19:05

Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...