Кава - напій, без якого неможливий ранок більшості людей. Але в поспіху, особливо вранці, ви можете просто налити молоко або вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. Але при першому ковтку ви виявите, що смак готового напою сильно відрізняється від тієї ж кави, яку подають у найближчому кафе, передають Патріоти України.
Виявляється, навіть температура молока чи вершків впливає смак напою. Навіть найсмачніша кава, в яку налили холодне молоко або вершки, може на смак стати рідкою і зовсім не смачною. Разом з Ukr.Media розповімо, як правильно готувати улюблений напій так, щоб у результаті насолоджуватися ароматною вершковою кавою!
Дайте щойно звареній каві постояти пару хвилин. Молоко чи вершки підігрійте та додайте до улюбленого напою – і все зміниться! Він набуде багатого кавово-вершкового смаку — і не натяку на водянистість.
Ніколи не слід поспішати у приготуванні кави! Одна проста дія – підігрів молока чи вершків – може дуже змінити смак напою! Додавайте тільки теплі добавки та насолоджуйтесь кожною випитою м’якою та ароматною кавою.
Волоські горіхи - не просто смачний перекус, а справжній щит для вашого серця. Науковці довели, що регулярне вживання цього продукту може суттєво знизити рівень "поганого" холестерину й зміцнити серцево-судинну систему, передають Патріоти України. Досл...
Багато хто вважає, що повторне кип’ятіння води - це велика помилка, яка шкодить здоров’ю. Але чи справді це так? Фахівці заспокоюють: вода, яку кип’ятили кілька разів протягом доби, не є небезпечною, передають Патріоти України. У мережі часто можна нат...