Холодне або гаряче молоко додавати в каву? Відповіді не знають навіть багато кавоманів

Кава - напій, без якого неможливий ранок більшості людей. Але в поспіху, особливо вранці, ви можете просто налити молоко або вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. Але при першому ковтку ви виявите, що смак готового напою сильно відрізняється від тієї ж кави, яку подають у найближчому кафе, передають Патріоти України.

Виявляється, навіть температура молока чи вершків впливає смак напою. Навіть найсмачніша кава, в яку налили холодне молоко або вершки, може на смак стати рідкою і зовсім не смачною. Разом з Ukr.Media розповімо, як правильно готувати улюблений напій так, щоб у результаті насолоджуватися ароматною вершковою кавою!

Яке молоко потрібно додавати в каву

Дайте щойно звареній каві постояти пару хвилин. Молоко чи вершки підігрійте та додайте до улюбленого напою – і все зміниться! Він набуде багатого кавово-вершкового смаку — і не натяку на водянистість.

Ніколи не слід поспішати у приготуванні кави! Одна проста дія – підігрів молока чи вершків – може дуже змінити смак напою! Додавайте тільки теплі добавки та насолоджуйтесь кожною випитою м’якою та ароматною кавою.

Треба всього 30 грамів на день - продукт, який очищає судини

неділя, 13 липень 2025, 18:35

Волоські горіхи - не просто смачний перекус, а справжній щит для вашого серця. Науковці довели, що регулярне вживання цього продукту може суттєво знизити рівень "поганого" холестерину й зміцнити серцево-судинну систему, передають Патріоти України. Досл...

Чи шкідливо пити кілька разів кип’ячену воду? Ось що кажуть фахівці

неділя, 13 липень 2025, 17:55

Багато хто вважає, що повторне кип’ятіння води - це велика помилка, яка шкодить здоров’ю. Але чи справді це так? Фахівці заспокоюють: вода, яку кип’ятили кілька разів протягом доби, не є небезпечною, передають Патріоти України. У мережі часто можна нат...