Холодильники Bosch - гідне рішення сучасної кухні

Комфорт і зручність неможливо уявити без якісно облаштованої кухні, будь-то кухня в квартирі, заміському будинку, на дачі, в ресторані, кафе або на виробничому об'єкті. Основу складають спеціалізовані прилади та пристрої, а ключовим елементом прийнято вважати холодильник, де можна зберігати заготовки, продукти, інгредієнти та готові страви.

Якщо хочеться бути впевненим у функціональності техніки, то варто звернути увагу на бренд Bosch. Це відомий німецький виробник, який відрізняється застосуванням інновацій та створенням високоякісної техніки. Всі холодильники bosch за підсумком мають величезний запас міцності, мають гарний зовнішній вигляд, а також доповнюються гарантією. Моделей на вибір достатньо, щоб задовольнити будь-які запити покупців.

Конструктивні особливості

Усередині холодильники мають різну кількість полиць та відсіків, але виробник пропонує спеціальні бокси під різні види інгредієнтів та продуктів:

  • Vita Fresh. Застосовується дві кліматичні зони, коли одна для риби, а інша під овочі та фрукти. Завдяки спеціальному режиму продукти завжди будуть свіжими та придатними для вживання;
  • Chiller Box. Відмінне місце, де можна зберігати рибу та м'ясо у свіжості, щоб через деякий час використати продукти;
  • Hydro Fresh. Місткість має підвищену вологість, що ідеально підійде для овочів та фруктів;
  • Multi Box. Скринька висувного типу, що має рифлену поверхню. Універсальне рішення для зберігання різних заготовок.

Такий поділ дозволить якнайдовше зберігати продукти в холодильнику, зберігаючи їх корисні речовини. Це виключає використання заморозки і разморозки, на що потрібен додатковий час.

Функціонал холодильників

Пристрої Bosch мають кілька унікальних функцій, властивих саме цьому бренду:

  • Freshsense. Автоматичне визначення оптимальної внутрішньої температури в холодильнику, ґрунтуючись на показниках навколишнього середовища;
  • Антибактеріальне покриття. Запобігає появі грибків та цвілі, виключаючи псування продуктів;
  • Швидке заморожування. Продукти швидко заморожуються в умовах екстремальної температури, зберігаючи їхню якість;
  • IceTwister. Особлива функція отримання потрібної кількості льоду.
  • AirFresh. Система фільтрації для усунення неприємних запахів усередині камери.

Додатково модельний ряд холодильників відрізняється енергоефективністю на рівні А+ та А++. Деякі холодильники мають вбудований дисплей, щоб контролювати різні показники усередині.

Види холодильників

На вибір є дві великі категорії холодильного обладнання:

  • вбудовані (зовнішній корпус у класичному розумінні відсутня, техніка має високу шумоізоляцію, є можливість вбудовувати в кухонний гарнітур, тим самим роблячи гармонійну та комфортну у використанні кухню);
  • окремостоящі (повноцінний холодильник, що встановлюється де завгодно, попередньо правильно вибраний за габаритами).

Додатково потрібно визначити кількість камер та їх розташування, внутрішній об'єм холодильника, можливість перевішування дверей, а також зовнішній вигляд та колір.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.