Стандартний хот-дог складається з м’якої булочки та сосиски, на які поливають кетчуп, гірчицю. Іноді ще майонез, передають Патріоти України.
Це дуже просто, але смаку в такому форматі не вистачає. Спробуйте зробити з начинкою на німецький лад. Можна ще й від себе щось додати. Тоді у вас вийде авторський хот-дог.
Хот-дог в Німеччині люблять готувати з квашеною капустою та морквою. І вони задають основний смак та доповнюють його. Окрім того, вам потрібна гостра гірчиця та цибуля. Це буде дуже смачно.
Квашену капусту подрібніть разом із цибулею. Натріть моркву та додайте до капусти. В булочку покладіть сосиску, зверху овочеву суміш та полийте все гострою гірчицею. На цьому приготування можна вважати завершеним.
Але завжди є місце експериментам. Начинку можна доповнити іншими соусами, додати консервовану кукурудзу, свіжі огірки та помідори. А моркву можна покласти, приправлену по-корейські. Буде міжнародний хот-дог. Смачного!
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...